GadgetiProcurili renderi Samsung Galaxy Watch 6 / Watch 6 Classic

Procurili renderi Samsung Galaxy Watch 6 / Watch 6 Classic

Nešto više od mjesec dana (točnije 26.07.2023.) preostalo je do idućeg Samsung Galaxy Unpacked događaja. Već i vrapci na grani znaju kako će tada Samsung predstaviti narednu sklopivu generaciju pametnih telefona (Samsung Galaxy Z Flip 5 / Samsung Galaxy Z Fold 5) ali i Samsung Galaxy Tab S9 seriju tableta.

[Finale Lige Nacija]: Hrvatska – Španjolska / Gdje gledati?

Osim navedenih modela svoje će prisustvo imati i novi modeli Samsung pametnih satova. Naravno riječ je o Samsung Galaxy Watch 6 i Samsung Galaxy Watch 6 Classic seriji.

Samsung Galaxy Watch 6 (foto – renderi):

Ovoga puta ništa od „Pro” modela iako se govori kako će on na tržište doći nešto kasnije ove ili iduće godine. O Samsung Galaxy Watch 6 i Samsung Galaxy Watch 6 Classic modelima pametnih satova već smo bili pisali na našim stranicama.

Mercedes-Benz – budućnost elektrifikacije naziva se Vision One-Eleven

Već smo imali prilike vidjeti rendere Samsung Galaxy Watch 6 Classic modela (koji ponovno vraća rotirajući prsten kao i kod Galaxy Watch 4 Classic predstavnika).

Samsung Galaxy Watch 6 Classic (renderi – stariji):

Dok danas napokon možemo uživati u renderima i Samsung Galaxy Watch 6 modela. Govori se kako će Samsung Galaxy Watch 6 dolaziti pri dvije veličine: 40mm i 44mm te u dostupnim bojama: srebrnoj, crnoj i bež (naravno misli se na boje remena – narukvice pametnog sata).

Dan Inovacija u Infobipovom kampusu spojio učenike i učitelje s tehnološkom zajednicom

S druge strane Samsung Galaxy Watch 6 Classic donosit će 43mm i 47mm veličine te će biti dostupan u dvije boje: crnoj i srebrnoj. No za „Classic” model postoji mogućnost da kroz kasnije razdoblje, tvrtka predstavi i više dostupnih boja.

Samsung Galaxy Watch 6 (foto – renderi):


xff 970x250 hr

Kao glavna zaštita postavlja se Sapphire Crystal staklo za oba modela. I također oba modela dolaze s vodootpornosti i LTE mogućnosti povezivanja.

Samsung Exynos W930 pokretati će Galaxy Watch 6

Pripadajuće fotografije daju nam do znanja kako će modeli imati različite tvorničke oznake. Tako se navodi kako će Samsung Galaxy Watch 6 sa 40mm veličine i LTE povezivanjem dolaziti pod oznakom: SM-R935F, dok će verzija veličine 44mm imati oznaku SM-R945F.

Samsung Galaxy S23 dobiva One UI 6.0 (beta) – krajem srpnja

Inačica od 44mm ali bez LTE povezivanja donosit će oznaku SM-R940. Dok po pitanju Samsung Galaxy Watch 6 Classic modela veličine 43mm s mogućnošću povezivanja LTE imat će oznaku: SM-R955F, dok model bez mogućnosti LTE povezivanja donosi oznaku SM-R950.

Samsung Galaxy Watch 6 Classic (foto – renderi):

Oba modela pokretat će Exynos 930 čiš, dok će „Classic” imati i rotirajući okvir. Iako još nije službeno potvrđen datum, gotovo je sigurno kako će to biti 26.07.2023.

Samsung Galaxy S23 dobiva One UI 6.0 (beta) – krajem srpnja

Dok će „Galaxy Unpacked” za Američko i Kanadsko tržište biti održano 11.08.2023. Sada „bacimo pogled” na rendere oba modela i ono što možemo vidjeti je to kako nas čeka raznolikost po dostupnosti remena (narukvica) bez obzira dali više željeli silikonske ili kožne – Samsung Galaxy Watch 6 i Samsung Galaxy Watch 6 Classic modeli će za svakog donijeti ponešto.

Samsung Galaxy Watch 6 Classic (foto – renderi):

Već smo bili rekli kako će Wear OS 4 (One UI 5 Watch) doći na tržište zajedno sa nadolazećim modelima pametnih satova. A da je tome doista tako, govori i ide u prilog činjenica kako je One UI 5 Watch (beta) već dostupna za preuzimanje ka Galaxy Watch 4 i Galaxy Watch 5 modelima.

preporucamo.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU