PAMETNI TELEFONIRealme 12 Pro i 12 Pro+ dobili TENAA certifikat

Realme 12 Pro i 12 Pro+ dobili TENAA certifikat

Realme RMX3841 i RMX3843 nedavno su prošli kroz TENAA certifikaciju, a danas smo konačno dobili potpune specifikacije ovih uređaja, koji će se nazivati Realme 12 Pro i Realme 12 Pro+.

Osim Galaxy S24 telefona na Galaxy Unpacked Samsung donosi prsten ili naočale?

Na temelju dostupnih informacija, možemo očekivati da će ovi pametni telefoni ponuditi impresivne značajke i poboljšanja u usporedbi s prethodnim modelima.

Vanjski izgled oba uređaja bit će identičan, s elegantnim 6,7-inčnim AMOLED zaslonom visoke rezolucije od 1080p. Osim toga, očekuju nas tri stražnje kamere i jedna prednja, što je standardni aranžman za moderne pametne telefone.

Realme predstavio slogan “Make it real”

Stražnji sklop kamera sastojat će se od impresivnih senzora od 50 MP, 32 MP i 8 MP. S obzirom na specifikacije, možemo pretpostaviti da će ove kamere podržavati širokokutne, portretno-fokusirane te 2x optičko zumiranje, zajedno s ultraširokim lećama. Prednja kamera, s senzorom od 16 MP, obećava visokokvalitetne selfije i jasne video pozive.


2 7

Jedna od ključnih razlika između Realme 12 Pro i Pro+ verzije je u unutarnjim komponentama. Realme 12 Pro pokreće procesor s radnim taktom od 2,2 GHz, dok Pro+ verzija ima snažniji CPU od 2,4 GHz, usklađen s najnovijim Snapdragon 7s Gen 2 čipsetom.

Realme GT5 Pro predstavljen tržištu

Ovaj korak unaprijed u procesorskoj moći obećava brže performanse, posebno prilikom multitaskinga i obrade zahtjevnih aplikacija.


3 4

Što se tiče memorije, korisnici će imati izbor između četiri različite opcije za RAM – 6 GB, 8 GB, 12 GB i impresivnih 16 GB. Osim toga, Realme je odlučio pružiti širok spektar opcija za pohranu, uključujući 128 GB, 256 GB, 512 GB i čak 1 TB.

Xiaomi Redmi Note 13 modeli na globalno tržište dolaze 15.01.2024.

Detalji o tome kako će Realme kombinirati ove varijante još nisu dostupni, ali je jasno da će korisnici imati obilje prostora za pohranu podataka i aplikacija.


4 3

Dimenzije Realme 12 Pro+ su 161,5 x 74 x 8,8 mm, a težina mu iznosi 190 grama. Ova dimenzija ukazuje na zadržavanje istog 10-bitnog OLED zaslona kao i kod prethodnih modela, zajedno s vjerojatno istom baterijom koja je osigurala solidne performanse u prošlim iteracijama.

Galaxy Unpacked 2024: Početak novog doba mobilne umjetne inteligencije

Što se tiče senzora kamere na Realme 12 Pro+, izdvajaju se senzori od 64 MP, 50 MP i 8 MP. Tvrtka je već potvrdila prisutnost periskopske leće ispred jednog od senzora, a vjeruje se da će to biti drugi senzor.


5 3

Ove inovacije u dizajnu kamere upućuju na vrhunske mogućnosti fotografiranja, usporedivo s flagship modelima poput Realme GT5 Pro.

Apple je i dalje prvi po prodaji premium pametnih telefona ali slabije no 2022.

U konačnici, Realme 12 Pro i Realme 12 Pro+ obećavaju pružiti korisnicima visoke performanse, impresivne fotografije i prostranu pohranu, čineći ih atraktivnim izborom među srednje do visokim razredom pametnih telefona.

nnnn

Čekamo s nestrpljenjem službenu objavu datuma lansiranja kako bismo dobili cjelovitu sliku o ovim uređajima i njihovim mogućnostima.

preporucamo.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU