PAMETNI TELEFONIRealme donosi Note seriju telefona - prvi na redu je Realme Note...

Realme donosi Note seriju telefona – prvi na redu je Realme Note 1

Sam će voditi Samsung Galaxy Unpacked, on je AI osoba

Realme najavljuje plan za proširenje asortimana proizvoda, a jedno od najnovijih otkrića je lansiranje potpuno nove linije pametnih telefona pod nazivom Note.

Realme 12 Pro+ – pozira u trgovini

Ove informacije su procurile nakon niza teaser najava koje su sugerirale na nešto veliko u pripremi, a sada znamo da je Realme Note 1 spreman ući na tržište i konkurirati uređajima poput Infinix Note 30 i Redmi Note 13.

Unboxing Samsung Galaxy S24 Ultre dostupan i prije predstavljanja

Izvor informacija o Realme Note 1 je curenje koje otkriva ključne specifikacije ovog pametnog telefona. Lansiranje ovog uređaja očekuje se u siječnju 2024. godine, a prema dostupnim informacijama, Realme Note 1 će donijeti nekoliko impresivnih značajki koje ga stavljaju u konkurenciju s vrhunskim uređajima u srednjem rangu.

Rolex i Realme sklapaju suradnju – dolazi Realme 12 Pro by ROLEX

Jedna od najuočljivijih karakteristika Realme Note 1 je ekran. Prednja ploča uređaja bit će opremljena 6,67-inčnim OLED zaslonom koji pruža Full HD+ rezoluciju.

Osim toga, korisnici će moći uživati ​​u glatkijem iskustvu zahvaljujući brzini osvježavanja od 120 Hz. Ovaj napredni zaslon obećava živopisne boje, duboke crne nijanse i iznimnu oštrinu slike, što će pridonijeti visokokvalitetnom korisničkom iskustvu prilikom korištenja telefona.

Realme predstavio slogan “Make it real”

Za dodatnu sigurnost i praktičnost, Realme Note 1 će imati ugrađen skener otiska prsta ispod zaslona, što omogućuje brzo i sigurno otključavanje uređaja. Prednja kamera od 16 MP pružit će visokokvalitetne selfije i podržavat će različite opcije za poboljšanje fotografija.

Kada je riječ o sustavu kamera na stražnjoj strani, Realme Note 1 neće razočarati. Sa tri stražnje kamere, ovaj uređaj postavlja visoke standarde za mobilnu fotografiju.

Realme 12 Pro i 12 Pro+ dobili TENAA certifikat

Glavna kamera ima impresivnih 108 MP, prate je sekundarna kamera od 8 MP i dodatna 2 MP kamera. Ovaj trostruki sustav kamera omogućit će korisnicima snimanje oštrih i detaljnih fotografija te istraživanje svoje kreativnosti putem različitih načina snimanja i postavki.

Ono što će pokretati Realme Note 1 je Dimensity 7050 čipset, koji obećava snažne performanse i učinkovito upravljanje resursima. Ovaj čipset će omogućiti brz i responsivan rad uređaja, bez zastajkivanja ili usporavanja tijekom svakodnevnog korištenja ili zahtjevnih zadataka.

Realme GT5 Pro predstavljen tržištu

Baterija je još jedan ključni element koji određuje iskustvo korištenja pametnog telefona, a Realme Note 1 donosi snažnu bateriju od 5000 mAh.


2 4

Ova kapaciteta baterije obećava dugotrajnu autonomiju, što je od velike važnosti za korisnike koji žele da njihov uređaj izdrži cijeli dan s jednim punjenjem. Dodatno, brzo punjenje snage od 67W znači da će korisnici brzo moći napuniti svoj uređaj i nastaviti s korištenjem.

Posve ravan zaslon Samsung Galaxy S24 Ultra modela i detaljne specifikacije

Analizirajući ove impresivne specifikacije, možemo primijetiti da Realme Note 1 ima potencijal postati značajan igrač na tržištu srednjeg ranga. S obzirom na svoj ekran visoke razlučivosti, snažan sustav kamera i brzi čipset, ovaj pametni telefon može privući potrošače koji traže visokokvalitetne performanse bez visoke cijene.

Interesantno je napomenuti da se Realme Note 1 čini kao odgovor na potrebu za uređajem koji će se pozicionirati između postojećih modela, poput Realme 11 Pro i Realme 11 Pro+.

iPhone trikovi koje morate znati – pojednostavit će vam svakodnevno korištenje

Na tržištu već postoji jaka konkurencija u srednjem segmentu, ali Realme očito ima strategiju privući korisnike nudeći određene značajke koje su uobičajene u višem cjenovnom razredu.


gg 1

Postavlja se pitanje kako će Realme Note 1 konkurirati s drugim uređajima poput Infinix Note 30 i Redmi Note 13. Svi ovi modeli dijele slične karakteristike, uključujući OLED zaslon i snažan sustav kamera. Međutim, konačna odluka potrošača može ovisiti o dizajnu, dodatnim značajkama i, naravno, cijeni.

Apple iPhone 16 Pro poprima nove značajke s akcijskim gumbom

Navedene informacije ukazuju i na mogućnost da Realme Note 1 može biti alternativa za korisnike koji žele kvalitetan pametni telefon, ali nisu spremni investirati u Pro+ varijantu. Ovaj telefon može zatvoriti prazninu između postojećih modela na tržištu, nudeći snažne performanse, impresivan zaslon i napredan sustav kamera.

preporucamo.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU