PAMETNI TELEFONISamsung donosi AI mogućnosti i na starije Galaxy S, Galaxy Z modele...

Samsung donosi AI mogućnosti i na starije Galaxy S, Galaxy Z modele – evo koji su

Stigao je S24 Ultra, evo prvih dojmova

Samsung je predstavio aktualne flagship modele, Galaxy S24 seriju, koja je obilježena snažnim naglaskom na umjetnoj inteligenciji (AI).

No, ono što možda nije bilo jasno na prvi pogled je da će se ove napredne AI značajke proširiti i na starije modele, donoseći novu razinu funkcionalnosti i poboljšanja korisničkog iskustva.

Realme 12 Pro+ – pozira u trgovini

Uz Galaxy S24 seriju, koja je već sama po sebi impresivna s nizom inovacija i naprednih značajki, Samsung je odlučio podići ljestvicu i omogućiti i vlasnicima starijih modela da iskusite moć umjetne inteligencije.

Samsung demonstrira sve AI značajke nove Galaxy S24 serije

Ova vijest je dočekana s oduševljenjem od strane korisnika koji su možda već posjedovali jedan od prethodnih modela, poput Galaxy S23, Galaxy Z Fold5, ili Galaxy Tab S9 serije.


s24 ultra 5

Jedan od ključnih elemenata ove nadogradnje je najnovije One UI 6.1 grafičko korisničko sučelje, koje će biti osnova za implementaciju AI značajki na starije modele.

Samsung i Google Cloud lansiraju generativnu AI u Galaxy S24 seriji

One UI 6.1 donosi poboljšanja u korisničkom sučelju, povećava intuitivnost i omogućuje fluidnije korisničko iskustvo. No, ono što čini ovu nadogradnju još značajnijom je integracija AI-a na različite razine korištenja uređaja.


s24 ultra 3

Zahvaljujući Samsungovom pristupu, stariji modeli kao što su Galaxy S23, Galaxy Z Flip5 i Galaxy Tab S9 serija dobit će AI infuziju u prvoj polovici godine.

Preuzmite Samsung Galaxy S24 pozadine i učinite vaš Android moćnim strojem!

Ova najava pokreće val uzbuđenja među vlasnicima starijih uređaja, jer će im omogućiti isprobavanje najnovijih tehnoloških inovacija bez potrebe za kupovinom potpuno novog telefona.


s24 ultra 2

Naravno, ključno pitanje koje se postavlja među korisnicima starijih modela je koje će točno AI značajke biti dostupne na njihovim uređajima. Iako Samsung nije dao detaljan popis, obećava “mnogo” značajki koje će obogatiti korisničko iskustvo. Pretpostavlja se da će ove značajke uključivati poboljšanja u prepoznavanju glasa, optimizaciji performansi, personalizaciji preporuka i još mnogo toga.

Samsung Galaxy S24 Ultra postavlja nove standarde izdržljivosti i jasnoće prikaza uz Corning® Gorilla® Armor

Očekuje se da će ažuriranje na One UI 6.1 biti dostupno do kraja lipnja, što znači da će korisnici moći iskoristiti sve prednosti AI značajki unutar nekoliko mjeseci.


s24 ultra 4

Ovo je sjajan potez od strane Samsunga koji pokazuje predanost poboljšanju korisničkog iskustva ne samo za vlasnike najnovijih modela, već i za one koji su već investirali u njihove prethodne uređaje.

Samsung testira One UI 6.1 za Galaxy S i Galaxy Z modele

Iako još uvijek nisu otkrivene sve pojedinosti o AI značajkama koje će biti dostupne na starijim modelima, očekuje se da će Samsung održati visoke standarde i pružiti napredne mogućnosti koje će dodatno produžiti životni vijek tih uređaja. Ovo je važno s obzirom na brzu evoluciju tehnologije i činjenicu da vlasnici starijih uređaja žele osigurati da i dalje imaju pristup najnovijim inovacijama.


b roll image s24 ultra li

Samsungova odluka da proširi AI značajke na starije modele pametnih telefona predstavlja pozitivan korak prema unapređenju korisničkog iskustva.

Samsung Galaxy A55 – ponovno u fokusu pažnje

Kažimo kako je sjajan primjer kako tehnološke inovacije mogu doprijeti do šireg kruga korisnika, omogućujući im da iskoriste prednosti najnovijih tehnoloških trendova bez nužne zamjene svojih uređaja. S nestrpljenjem iščekujemo da vidimo kako će ove AI značajke transformirati iskustvo korištenja starijih Samsungovih modela i postaviti novi standard u industriji pametnih telefona.

preporucamo.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU