BiznisSamsung Electronics osvojio je 50 priznanja na International Design Excellence Awards 2023.

Samsung Electronics osvojio je 50 priznanja na International Design Excellence Awards 2023.

Samsung Electronics objavio je da je dobitnik priznanja za svoju izvrsnost u dizajnu od strane International Design Excellence Awards (IDEA) 2023., uključujući jednu srebrnu i tri brončane nagrade, kao i 46 istaknutih finalista.

IDEA je jedan od najprestižnijih svjetskih programa dodjele nagrada za dizajn, a organizira ga Društvo industrijskih dizajnera Amerike (IDSA). Osnovana 1980. godine, IDEA nagrađuje dostignuća u industrijskom dizajnu. Ove godine IDEA je odabrala pobjednike u 20 kategorija, uključujući Kućanstvo, Potrošačku tehnologiju i Digitalnu interakciju. Ključni kriteriji za ocjenu uključuju inovacije u dizajnu, prednosti za korisnike, korist za društvo i više.

Samsung dizajn odražava promjenjive vrijednosti i inovativnu tehnologiju tvrtke koja je prepoznata po svojoj izvrsnosti u dizajnu usmjerenom na životni stil i iskustva korisnika.

Naglašavajući važnost “filozofije dizajna usmjerene na čovjeka”, TM Roh, predsjednik i voditelj Centra za korporativni dizajn tvrtke Samsung Electronics izjavio je: “Nastavit ćemo ulagati velike napore kako bismo obogatili živote naših korisnika dizajnom koji je usklađen s njihovim okruženjem, kao i osnovnim dizajnom koji prioritetno naglašava svrhu samog proizvoda.”

Samsung je osvojio srebrnu nagradu za sljedeći vrhunski proizvod:

 Bespoke AirDresser, uređaj za čišćenje odjeće koji udovoljava potrebama korisnika koji žele bržu i jednostavniju njegu odjeće te koristi AI za pružanje praktičnog, higijenskog iskustva upravljanja odjećom.

Samsung je osvojio tri brončane nagrade za sljedeće usklađene dizajne:

Bespoke Water Purifier ima ugrađeni dizajn koji instalira modul za pročišćavanje vode ispod sudopera i usklađuje se s kuhinjskim prostorom, omogućujući korisniku odabir boje slavine prema vlastitim željama i ukusu.

Bespoke AI™ Laundry se može pohvaliti praktičnim dizajnom integrirane perilice i sušilice, visinom utora koja se prilagođava svakom korisniku te kontrolnom pločom za upravljanje perilice i sušilice.

Bespoke Jet Bot AI+ poboljšava autonomne funkcije vožnje putem pametne AI kontrole te prepoznavanjem i razlikovanjem prepreka pomoću 3D senzora.

2023 idea samsung grande ai

Od proizvoda do UX dizajna, ukupno 50 priznanja za televizore, kućanske uređaje i pametne telefone

U kategoriji proizvoda, širok spektar dizajna tvrtke Samsung proglašen je finalistima, uključujući:

  • Novi QLED 8K, televizor koji stvara impresivno iskustvo s beskonačnim zaslonom.
  • Solarcell Remote, daljinski upravljač za televizor sa solarnim panelom za praktično punjenje umjesto jednokratnih baterija.
  • Galaxy Z Flip4 i Galaxy Z Fold4, pametni telefoni koji maksimiziraju korisničko iskustvo s velikim pokrovnim zaslonom u novom obliku.
  • Serija Galaxy Book 3 Pro, prijenosno računalo koje pruža praktičnije korisničko iskustvo s vrhunskim tankim metalnim dizajnom i povezanošću sa širokim portfeljem Galaxy proizvoda.

2023 idea samsung air dresser

U drugim kategorijama, Samsung dizajni koji uzimaju u obzir pristupačnost i okruženje proglašeni su istaknutim finalistima, uključujući:

  • Gesture UX, koji omogućuje upravljanje TV zaslonom i titlovima na temelju prepoznavanja gesta rukom kako bi se poboljšalo iskustvo gledanja korisnika s oštećenjem sluha.
  • Samsung Space Tycoon, virtualna simulacija prostora i upravljanja na Roblox metaverse platformi u kojoj korisnici mogu stvarati i igrati igrice te dijeliti iskustva koristeći Samsung uređaje.

preporucamo.com

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

DRUGI UPRAVO ČITAJU