GadgetiSamsung Exynos W930 pokretati će Galaxy Watch 6

Samsung Exynos W930 pokretati će Galaxy Watch 6

*Samsung će imati dva Galaxy Unpacked događaja – evo zašto!*

Čini se kako ipak ništa od Exynos W980 „izleta” na nadolazeće Galaxy Watch 6 modele pametnih satova. Premda se donedavno govorilo i „šuškalo” kako će Snapdragon pokretati Samsung Galaxy Watch 6 modele, ipak će oni biti pokretani W930 modelom.

Alfa Romeo prelazi na „električnu” stranu priče – crossover prvi na tržištu

Odnosno bit će riječ o Exynos W930 modelima u čijem će fokusu ponajviše biti autonomija. Ipak ovaj je razvoj događaja i očekivan jer je aktualna serija Galaxy Watch 5 modela pokretana Exynos W920, te je onda shodni slijed događaja da naredna generacija bude upravo W930.

Na fotografiji (render) Samsung Galaxy Watch 6 Classic !

Po pitanju nekih značajki i mogućnosti korištenja neće sada biti puno novina u odnosu na W920. Odnosno u odnosu na još uvijek aktualne Samsung Galaxy Watch 5 modele.

Wear OS 4 donosi mogućnost promijene telefona bez potrebe „tvorničkih postavki” sata

Naravno biti će tu podrška za neke novije standarde kao što je Bluetooth 5.3 te Wi-Fi aktualne generacije. Ono što je potrebno istaknuti je to kako je proizvodni proces na kojem je rađen će, isti onaj 5nm kao i kod aktualne generacije.

tekst1sl5
Na fotografiji (render) Samsung Galaxy Watch 6 Classic !

 Sada se zasigurno velika većina vas pita a što je sa W980 modelom za kojega se donedavno gotovo sigurno mislilo kao će pokretati Galaxy Watch 6?

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra dobio FCC certifikat

Ipak čini se kako je to bio „isključivo” privremeni naziv za W930 – iako baš previše ne vjerujemo kako jedan privremeni naziv može biti W980 a da na kraju ipak bude riječ o W930.

xff 970x250 hr

tekst1sl2 5
Na fotografiji (render) Samsung Galaxy Watch 6 Classic !

Iako s druge strane kruže glasine kako je W980 ipak u razvoju ali će biti rezerviran za „jači” – navodni „Pro” model. Koji bi na tržištu trebao biti dostupan kroz neko određeno razdoblje odnosno razmak od pojavljivanja i predstavljanja Samsung Galaxy Watch 6 i Samsung Galaxy Watch 6 Classic modela.

Samsung One UI 5 Watch (beta) za Galaxy Watch 4 i Galaxy Watch 5 dostupna za preuzimanje

Kao treća solucija odnosno opcija govori se o tome kako će Exynos 980 biti predstavljen i pokretat će Samsung Galaxy Watch 7 seriju pametnih satova.

tekst4sl1

Ali naravno o tome je još prerano za govoriti i bilo što isticati. Ono što se može još jednom ponoviti je to kako će globalno predstavljanje Samsung Galaxy Watch 6 modela biti 26.07.2023. dok će ono za Američko i Kanadsko tržište biti uprizoreno 11.08.2023.

Apple Vision Pro donosi dioptrijske leće po cijeni od 300$

Ovo je svakako i po prvi puta da Samsung organizira dva različita Galaxy Unpacked događaja za potpuno identične proizvode. O tome što sto iza ove odluke – nemamo još neke konkretnije informacije i čini se kako će to isključivo ostati poznato samo čelnicima Samsunga.

tekst4naslovna

Sam izgled Samsung Galaxy Watch 6 linije za sada je poznat kod „Classic” modela. Dok ona „obični” još uvijek Samsung krije kao zmija noge. No čini nam se kako osim rotirajućeg okvira u korist „Classic” modela, Samsung Galaxy Watch 6 bit će posve identični u svoje dvije izvedenice.

preporucamo.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU