PAMETNI TELEFONISamsung Galaxy A34 5G (prikaz rendera) - donosi mali pomak u odnosu...

Samsung Galaxy A34 5G (prikaz rendera) – donosi mali pomak u odnosu na aktualni model

*Samsung Galaxy A34 5G našao je svoje mjesto u Našoj Bazi Mobitela a tu je i usporedbna: Samsung Galaxy  A34 5G vs. Samsung Galaxy A33 5G*

Hrvatski telekom operateri bezobrazno dižu cijene

U moru „dolazaka” flagship modela pametnih telefona, već smo se malo poželjeli dotaknuti onih iz srednjeg (donjeg) cjenovnog razreda. Jedan od tih predstavnika svakako je i Samsung Galaxy A33 5G o kojem smo u više navrata pisali na našim stranicama.

Osim spominjanja unutar tekstova Samsung Galaxy A33 5G našao je svoje mjesto i unutar „Baze Mobitela”. Danas želimo nekoliko riječi više reći o njegovom nasljedniku, odnosno o modelu Galaxy A34 5G.

Fortnite se vraća na App Store ove godine

Nedavno se su se na internetu pojavile glasine kako je ovaj model dobio svoje prve certifikate, što nam može poslužiti kao odličan dokaz kako Samsung Galaxy A34 5G u skorašnje vrijeme možemo vidjeti na tržištu.


tekst1sl2 1

Kada bi se Samsung Galaxy A34 5G išao uspoređivati sa Samsung Galaxy A33 5G (što svakako i hoće) onda bi same značajke bile vrlo slične, gotovo identične.

Google Pixel Fold biti će ljutiti rival Samsung Galaxy Z Fold 5 modelu

Razlike bi bile u malo „većim” dimenzijama Galaxy A34 5G modela i u tome što nadolazeći model sa sobom donosi nekoliko milimetara veći zaslon.


tekst1sl3

No ipak krenimo nekim redom i kažimo kako će Samsung Galaxy A34 5G dolaziti sa 6,5” AMOLED zaslonom (FHD+ rezolucije) uz 90Hz stopu osvježenja prikaza kao i skener otiska prsta ispod zaslona.

Samsung Galaxy S23 modeli dolaze sa minimalno 256GB

Samsung Galaxy A34 5G raspolagat će sa 6GB ili 8GB radne memorije te 128GB odnosno 256GB skladišnog prostora. Dali je podrška za eksternu memoriju (u obliku microSD kartica) prisutna, za sada nije poznato ali vjerujemo kako to neće biti slučaj.


tekst1sl4

Exynos 1280 čip pokretat će Samsung Galaxy A34 5G pametni telefon a kada tome pridodamo Android 13 te One UI 5.0 grafičko korisničko sučelje (s mogućnosti nadogradnje na One UI 5.1), oni koji će imati Samsung Galaxy A34 5G zaista neće imati razloga za brigu.

Samsung: evo kako povećati sigurnost na mobitelima

Li-Po baterija dolazit će s kapacitetom od 5,000mAh kao i podrška za 25W brzo punjenje. Naravno ne smijemo zaboraviti niti na IP67 certifikat otpornosti koji će Galaxy A34 5G štiti od udaraca, prodora prašine i vode.

Samsung Galaxy A34 5G po pitanju kamera sa stražnje strane raspolagat će sa 48MP (glavnom) kamerom te 8MP širokokutnom kamerom.

Huawei Mate 50 Pro recenzija

Tu će biti smještena i treća kamera a riječ će biti o 5MP makro kameri. S prednje strane nalaziti će se Punc-hole prorez gdje će se smjestiti 16MP (selfie) kamera.

Samsung prekida Galaxy A7x seriju pametnih telefona – Galaxy A74 neće na tržište

Samsung Galaxy A34 5G u odnosu na Galaxy A33 5G neće imati onu „četvrtu” kameru, odnosno neće imati senzor dubine, koji je kod Galaxy A33 5G prisutan pri 2MP rezoluciji.

Televio, nova usluga gledanja televizije putem interneta od nedavno je dostupna i u Hrvatskoj

Iako nije potvrđeno govori se kako bi Samsung Galaxy A34 5G na tržište mogao u srpnju pri okvirnoj cijeni od nekih 300€. Kada budemo imali još dodatnih informacija o Samsung Galaxy A34 5G modelu, svakako ih podijelimo s vama na našim stranicama.

DRUGI UPRAVO ČITAJU