PAMETNI TELEFONISamsung Galaxy A35 - još jedan predstavnik kvalitete za šaku love

Samsung Galaxy A35 – još jedan predstavnik kvalitete za šaku love

U narednim mjesecima, očekuje se lansiranje nove generacije Samsung Galaxy A-serije pametnih telefona, a najnoviji izvještaj sugerira da će se modeli Galaxy A55 i A35 pridružiti obitelji u drugom kvartalu 2024. godine.

Garmin public beta 9.15: Nova poboljšanja i izazovi s trajanjem baterije

Unatoč većem broju novih modela, Galaxy A35 izdvaja se kao značajan uređaj, s obzirom na njegov nedavni pojavljivanje na Geekbench platformi za usporednu analizu.

1 19

Samsung Galaxy A35, identificiran s brojem modela SM-A356U, privukao je pažnju zbog svojih iznimnih performansi koje otkriva u Geekbench rezultatima.

Samsung testira One UI 6.1 za Galaxy S i Galaxy Z modele

Prema dostupnim informacijama, Galaxy A35 pokreće Exynos 1380 čipset, koji je prepoznatljiv po svojoj učinkovitosti na modelima poput Galaxy A54 i M54/F54. Čipset se sastoji od osam jezgri, četiri od kojih rade na taktu od 2 GHz, dok preostale četiri rade na taktu od 2,40 GHz.

2 132 13

Jedan od ključnih elemenata specifikacija Galaxy A35 je 6 GB RAM-a, koji obećava fluidno iskustvo korisnicima. No, ne isključuje se mogućnost da će biti dostupne i druge opcije RAM-a pri lansiranju, pružajući kupcima veći izbor prilagođavanja njihovih potreba.

Samsung Galaxy A55 donosi detalje o punjenju

Geekbench rezultati Galaxy A35 impresivni su, s 697 bodova u jednojezgrenom testu i snažnih 2332 bodova u višejezgrenom testu. Ova izvrsna performansa sugerira da će Galaxy A35 biti sposoban zadovoljiti potrebe korisnika u svakodnevnim zadacima i izazovima.

3 93 9

Što se tiče dizajna, procurili renderi otkrivaju da će Galaxy A35 imati vrhunski izgled s izraženim zakrivljenim kutovima.

5 25 2

Kutijasti oblik telefona ističe se, a posebno je primjetna izbočina na desnom rubu koju Samsung naziva Key Island. Ova karakteristika dodaje elegantan dodir uređaju, pružajući mu prepoznatljiv identitet.

iPhone 16 i 16 Plus dobivaju 8GB RAM-a i Wi-Fi 6E

Stražnja ploča Galaxy A35 donosi tri okomito postavljena senzora kamere, no dodatni detalji o karakteristikama tih kamera još uvijek su obavijeni velom tajne.

4 64 6

Očekuje se da će Samsung implementirati napredne fotografske mogućnosti, s obzirom na dosadašnji uspjeh njihovih kamera na drugim modelima.

OnePlus 12R dolazi na Europsko tlo

Ponosno najavljujući da će Galaxy A35 biti isporučen s najnovijom inačicom Android operativnog sustava – Android 14, Samsung obećava korisnicima najnovije značajke i sigurnosna poboljšanja koja dolaze s najnovijom Android platformom.

Android 15: Prvi pogled donosi povratak widgeta na zaključani zaslon

U konačnici, Galaxy A35 izgleda kao obećavajući dodatak Galaxy A-seriji, kombinirajući snažne performanse, atraktivan dizajn i napredne značajke.

iPhone trikovi koje morate znati – pojednostavit će vam svakodnevno korištenje

Procurjeli renderi i Geekbench rezultati samo povećavaju uzbuđenje među ljubiteljima Samsung pametnih telefona, dok s nestrpljenjem iščekuju službeno predstavljanje ovog uređaja u drugom kvartalu 2024. godine.

preporucamo.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU