PAMETNI TELEFONISamsung Galaxy S23 FE dobiva certifikate – pogled na bateriju

Samsung Galaxy S23 FE dobiva certifikate – pogled na bateriju

Naravno ponovno se aktualizirala priča oko objave iduće generacije Galaxy FE modela pametnog telefona.

Baterija Samsung Galaxy S23 FE !

Ono što bi „Fan Edition” (FE) trebao predstavljati je ono najbolje od višeg srednjeg cjenovnog razreda s naravno elementima samog vrha ponude – Galaxy S serije.

Samsung će imati dva Galaxy Unpacked događaja – jedno za Globalno a drugo za Američko (Kanadsko) tržište?

Tržište je već imalo prilike vidjeti dva Samsung Galaxy FE modela, bili su to Samsung Galaxy S20 FE te Samsung Galaxy S21 FE, no čini se kako ćemo ipak dobiti i Samsung Galaxy S23 FE.

tekst2sl2

Upravo oko ovog modela podiglo se najviše „prašine” jer su prvo navodili bili kako će doći a zatim kako ipak neće doći na tržište. Samsung se sam u toj čitav priči dosta smotao (ako se pita nas) jer su imali strah što će biti s Galaxy S modelima – hoće li pasti potražnja za njima.

Apple – (besplatno) preuzmite bete: iOS 17, iPadOS 17, MacOS Sonoma, watchOS 10

Ipak izgleda kako Samsung Galaxy S23 FE dolazi i to vrlo uskoro. Dosadašnje glasine govore kako će to biti tjedan dana prije Galaxy Unpacked događaja. Koji će se održati u Seulu 26.07.2023. a gdje će biti predstavljeni Samsung Galaxy Z Flip 5, Samsung Galaxy Z Fold 5 kao i Samsung Galaxy Watch 6 modeli.

tekst2sl3

Iako ne smijemo naravno zaboraviti niti dolazak naredne generacije tableta poznatije pod imenom Samsung Galaxy Tab S9. Mi smo prošle godine imali prilike testirati „najjači” model iz još uvijek aktualne Galaxy Tab S8 serija a riječ je o Samsung Galaxy Tab S8 Ultra – pa svakako pročitajte Našu Recenziju.

xff 970x250 hr

YouTube po tiho gura „Shorts” na vrh vašeg Feed-a – korisnici bijesni!

No vratimo se mi na priču vezanu uz Samsung Galaxy S23 FE model telefona. Dosadašnje značajke odnosno specifikacije govorile su kako će ovaj telefon pokretati Exynos 2200 čip koji će biti uparen sa 6GB/8GB radne te 128GB/256GB interne memorije.7

tekst2sl5

Pitanje kamera bit će riješeno implementacijom glavne kamere od 50MP (tu će biti riječ o istom onom modelu koji se nalazi unutar Galaxy S23).

Meta također radi na „konkurentu” Twitter-a – u javnosti dostupan prikaz

I nije samo kamera „glavna i jedina” poveznica između „početnog” Galaxy S23 modela i nadolazećeg Galaxy S23 FE predstavnika. Po pitanju dizajna će također ova dva telefona imati više dodirnih točaka. Ističe se kako će izgledom Samsung Galaxy S23 FE biti identičan kao i Galaxy S23.

tekst2sl4

Tvornička oznaka odnosno tvornički broj nadolazećeg modela Samsung Galaxy S23 FE glasi: SM-S711. Svakako moramo istaknuti i prikaz baterije koja će biti implementirana unutar Samsung Galaxy S23 FE modela, ona će donositi kapacitet od 4,500mAh i imat će brzo punjenje pri snazi od 25W.

WhatsApp Channels je isto što i Feed na Twitter-u

Sa softverske strane Samsung Galaxy S23 FE bit će pokretan Android 13 mobilnom platformom, povrh čega će se nalaziti One UI 5.1 grafičko korisničko sučelje. Naravno do dolaska Androida 14 i donošenja One UI 6.0, što će Samsung Galaxy S23 FE svakako dobiti.

preporucamo.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU