PAMETNI TELEFONISamsung Galaxy S23 modeli dobili lipanjsko ažuriranje s poboljšanjem kamera

Samsung Galaxy S23 modeli dobili lipanjsko ažuriranje s poboljšanjem kamera

Ako još kojim slučajem niste primijetili da je na vaš omiljeni Samsung Galaxy S23 model dospjela nadogradnja, onda vam mi sada to kažemo.

Microsoft „slučajno” naveo godinu izlaska PlayStation-a 6?

Da, lipanjska sigurnosna nadogradnja dospjela je na Samsung Galaxy S23 modele na Europskom tlu. A osim nje kao jedna od glavnih novina svakako je i značajno poboljšani način rada pripadajućih kamera.

Sama oznaka nadogradnje glasi: S91xBXXU2AWF1 a ista teži nevjerojatnih 2,2GB. Pa bi vam svakako preporučili da istu izvršite putem povezivanja na WI-FI kako bi izbjegnuli dodatne troškove mobilnog podatkovnog prometa.

Samsung Galaxy S24 – ponovno aktualna tri modela

Ažuriranje iz lipnja 2023. podiže razinu sigurnosne zakrpe za Android na Galaxy S23 modelima do lipnja 2023., ali što je još važnije, popravlja probleme s autofokusom kamere, poboljšava obradu noćnog načina rada i dodaje opciju 2x zumiranja portretnom načinu rada u zadanoj kameri aplikacija.


tekst1sl5

Dodatno, lipanjsko ažuriranje donosi glatkije animacije prijelaza One UI i poboljšanja dodirnih povratnih informacija. Također bi trebao riješiti probleme s HDR-om s kojima se zadana aplikacija Kamera suočava u određenim uvjetima osvjetljenja.

Android 14 Beta 3.1 – dali je trajanje baterije bolje ili lošije?

Kako smo već bili i naveli ako još niste dobili obavijest o dospijeću nadogradnje, istu možete vrlo jednostavno pokrenuti – naravno pod uvjetom da vam je kapacitet baterije iznad 51%.

tekst2naslovna


xff 970x250 hr

Sam postupak poprilično je jednostavan, sve što trebate napraviti je otići u „Postavke”, „Ažuriranje softvera” i onda bi vam se trebala ponuditi odnosno biti dostupna nadogradnja.

Test NIU KQi2 Pro električni romobil

Ono što je zanimljivo za ovu nadogradnju je to sto će ista biti u pojedinim regijama malo drugačija u odnosu na ostale. Pritom mislimo na regije poput: Kine i Južne Koreje gdje će vlasnici Galaxy S23 modela dobiti drugačiji firmware s više optimizacije a i oznaka će biti nešto drugačija: AWF1.


tekst1naslovna 1

Stoga ako još niste svakako napravite nadogradnju jer će njome vaši Galaxy S23 modeli dobiti mnoge dodatne mogućnosti kamera i fotografije.

Samsung Galaxy Z Flip 5 donosi 20% poskupljenja u odnosu na prethodnika

A mi se samo možemo nadati kako će ova nadogradnje s vremenom (u maloj mjeri) doći i na starije Galaxy S modele, odnosno starije serije poput: Galaxy S22, te Galaxy S23. Što svakako mislimo da ih hoće jer novine spadaju kao dio sigurnosnih zakrpi.


mwc samsung booth

Ovim potezom Samsung je još jednom dokazao da se brine oko svoje vodeće Galaxy S23 serije pametnih telefona i da po pitanju kamera nema im tko ravan biti.

Samsung Galaxy S23 Ultra dostupna u Crvenoj i Plavoj boji

Naravno krajnji sud imat će korisnici a mišljenja smo kako će oni ovim novinama biti više nego zadovoljni. Svakako ako još niste pročitajte našu Recenziju Samsung Galaxy S23 Ultra modela telefona a i ostale Galaxy S23 modele (Galaxy S23, Galaxy S23+, Galaxy S23 Ultra) možete pronaći u našoj Bazi Mobitela.

preporucamo.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU