PAMETNI TELEFONISamsung Galaxy S23 Ultra uočen s Androidom 14 na GeekBenchu

Samsung Galaxy S23 Ultra uočen s Androidom 14 na GeekBenchu

Svi jako dobro znamo kako nam uskoro slijedi Android 14 te One UI 6.0 kada se govori o Samsung modelima pametnih telefona. Dolazak istog (ako ćemo slušati glasine), očekuje se da će Samsung pokrenuti svoje javno beta testiranje za One UI 6.0 i Android 14 u trećem tjednu srpnja.

Nokia i Apple ulaze u suradnju kada je u pitanju razvoj 5G opreme

Kako to već obično i biva, „prvi na popisu” novih Android nadogradnji jesu aktualni i flagship modeli telefona, u ovom slučaju obitelj Galaxy S23.

Čini se da je Južno Korejski div na dobrom putu s ovim rasporedom, sudeći po nedavnom curenju podataka na GeekBenchu, gdje je primijećen Galaxy S23 Ultra s Androidom 14 i vjerojatno One UI 6.0 grafičkim korisničkim sučeljem.

Elon Musk određuje koliko tweetova korisnici mogu pročitat u jednom danu

Model je uočen na GeekBenchu a pripada američkoj „regiji” ‘SM-S918U’ sa zaključanim operaterom (AT&T). Budući da govorimo o beta softveru, određeni benchmark rezultat ne treba smatrati pokazateljem konačne izvedbe.

tekst2sl1 4

Međutim, curenje je pokazatelj da je interno beta testiranje za novu softversku kombinaciju vjerojatno uvelike u tijeku. Ako se Samsung bude pridržavao redovitih faza izdavanja, možemo očekivati najmanje nekoliko tjedana javnog testiranja i najmanje četiri javne beta verzije prije nego što tvrtka objavi stabilno Android ažuriranje za S23 obitelj.

WhatsApp pruža mogućnost prijenosa povijest razgovora putem QR koda

Naravno, i drugi Samsung uređaji ispunjavaju uvjete za dobivanje Androida 14 odnosno One UI 6.0 grafičkog korisničkog sučelja. Što se samog ažuriranja tiče, još nije jasno što će One UI 6.0 donijeti na stol osim nekih manjih izmjena korisničkog sučelja.


tekst2naslovna


xff 970x250 hr

Ali jednu novinu svakako trebamo istaknuti a naravno radi se o „Zdravlju bateriju”. Onome elementu kojeg svi iPhone vlasnici i štovatelji uvelike cijene i „slijepo vjeruju”.

Samsung Galaxy Buds 3 dobile FCC certifikat – na tržište zajedno sa Galaxy S23 FE

Jer kada se kupuje polovni iPhone prvo je pitanju „na kojem mu je postotku zdravlja baterije”. Naravno dolaskom Androida 14 to će biti moguće pitati i u Android taboru.


galaxy s23 ultra 2 2

Android 14 ima nekoliko značajki vrijednih pažnje kao što su poboljšane informacije o stanju baterije (upravo spomenuti „zdravlje baterije”),poboljšano dijeljenje u blizini i novi izbornik za dijeljenje, prediktivna gesta unatrag i transparentna navigacijska traka u svim aplikacijama, da spomenemo samo neke.

YouTube testira nemogućnost reprodukcije sadržaja ako koristite blokatore oglasa

Već smo se naviknuli kako će nakon Galaxy S23 serije, Android 14 (One UI 6.0) stići i na starije modele Galaxy S serije – nekadašnje „flagship” modele. Dok će nakon njih i ostali članovi Samsung Galaxy zajednice, poput modela iz Galaxy A „tabora” dobiti priliku okusiti Android 14.


galaxy s23 ultra image 12 li 1

Ova današnja benchmark testiranja uvelike pridonose „povjerenju” i značenju Galaxy S23 serije, posebice „Ultra” modela.


tekst1sl1 2

Jer osim dobivenih rezultata testiranja: 1,712 (Single-Core) te 3,476 (Multi-Core) sigurni smo kako će Samsung Galaxy S23 Ultra biti „prvi na redu” za dolazak i korištenje Androida 14 (One UI 6.0). Ali naravno i ostalima svakako treba pružiti priliku za dokazivanje.

preporucamo.com

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

DRUGI UPRAVO ČITAJU