PAMETNI TELEFONISamsung Galaxy S24 donosi radikalnu promjenu dizajna

Samsung Galaxy S24 donosi radikalnu promjenu dizajna

Samsung ponovno ima novine za nas, u svijetu mobilnih tehnologija, gdje su brzine promjena nevjerojatne, glasine i informacije o nadolazećim modelima telefona uvijek privlače pažnju entuzijasta i korisnika.

Samsungovi planovi za senzor kamere od 440MP

Dok se sklopivi modeli telefona iz Samsungove radionice više ne nalaze u središtu pozornosti, fokus se sada okreće prema Galaxy S24 liniji koja obećava niz inovacija. Iako su specifikacije već poznate u nekoj mjeri, dizajn i izgled ovih uređaja sada postaju predmetom intenzivnih nagađanja i rasprava.

Samsung Galaxy S24 Plus donosi značajnu promjenu izgleda !

Galaxy S24 serija telefona očekuje se na tržištu krajem siječnja ili početkom veljače iduće godine. Unatoč tome što su pojedinosti još uvijek donekle neizvjesne, glavni pogon za ove uređaje vjerojatno će biti Snapdragon 8 Gen 3 čipset. Međutim, postoje spekulacije da će Samsung razmotriti integraciju Dimensity čipseta u neke modele, no te informacije još nisu potvrđene.

Samsung Galaxy S24 Ultra imat će 50MP telefoto i još bolji zaslon

Detalji o dizajnu postaju sve intrigantniji. Prema pouzdanom izvoru informacija, Ice Universe, Galaxy S24 linija vjerojatno će usvojiti sličan izgled kao aktualni Galaxy Z Flip / Fold 5 modeli.


tekst2naslovna1

Posebno je spomenuto da će bočni okvir biti poravnan kako bi se bolje uklopio u stil Galaxy Z Fold 5 i Z Flip 5. Ovo značajno poboljšanje dizajna trebalo bi zamijeniti trenutno ravan stražnji okvir kod Galaxy S23 i Galaxy S23+ modela.

Samsung Galaxy S24 linija donosi 12GB RAM-a i 256GB memorije pri početnom modelu – istina ili mit

Ovaj korak može ukazivati na vanjske utjecaje, budući da su posljednjih godina trendovi dizajna naginjali ka ravnim površinama i preciznim rubovima. Alternativno, Samsung može imati svoje razloge za ovu promjenu kako bi dodatno unaprijedio estetiku Galaxy S24, bez obzira na općeprihvaćene trendove.


tekst1sl1 9
Samsung Galaxy S24 donosi značajnu promjenu izgleda !

Vrijedno je napomenuti da se izvješće ne bavi Galaxy S24 Ultra modelom. Tradicionalno, Samsung se odlučuje za blago izmijenjen dizajn za svoje Ultra modele kako bi ih istaknuo.

Samsung One UI 6.0 Beta – dostupan, evo što donosi

Ovaj put, najjači član Galaxy S24 obitelji također će pratiti svoju putanju, zadržavajući svoj prepoznatljivi identitet u dizajnu i značajkama.

tekst4sl2

U zaključku, najnovije informacije o nadolazećoj Galaxy S24 liniji telefona donose značajne promjene i unapređenja u dizajnu. Iako ostaju nepotvrđene glasine o korištenju Dimensity čipseta i drugim detaljima, uzbuđenje oko ovih uređaja raste.

Dok će Samsung Galaxy S24 Ultra (jedini u obitelji) imati Titanijum unutar sebe:

Nestrpljivo očekujemo službene informacije od Samsunga kako bismo dobili cjelovitu sliku ovih inovativnih uređaja koji će nas dočekati na tržištu sljedeće godine.

Android 14 donosi nove widgete za kontakte

Kako vi gledate na ovu radikalnu promjenu dizajna, odnosno dali je odobravate ili ne? Slobodno nam vaše mišljenje pišite u naše komentare. Mi smo sigurni kako ćemo u narednom razdoblju dobivati sve više ovakvih rendera, prikaza a i fotografija uživo nadolazeće Galaxy S24 linije telefona.


tekst3naslovna

Dakle nemojmo zaboraviti kako će ovaj novi dizajn biti rezerviran za Samsung Galaxy S24 te Samsung Galaxy S24+ modele telefona, dok će Samsung Galaxy S24 Ultra i dalje voditi neku svoju (drugačiju) politiku.

Android 14 – kada dolazi na telefone?

Čini nam se kako će ova nadolazeća Galaxy S24 serija zaista biti “drugačija” od svih dosadašnjih, jer na “Ultra” model dolazi Titanium, dok će početni kapacitet radne i interne memorije značajno porasti.


tekst2naslovna 2

Naravno za sam kraj ostaje vidjeti kako će korisnici (konzumenti) reagirati. Ali ipak ne trebamo zaboraviti jednu veliku stavku.

Prelazak sa iOS-a na Android vrlo je jednostavan – ističe Google

A ona je da će ovakav “luksuz” dolaziti sa vrlo paprenom cijenom, očekivano je. Pa stoga i 2024. godine možemo očekivati porast cijena a koliko točno, svakako će vrijeme pokazati.


preporucamo.com

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

DRUGI UPRAVO ČITAJU