PAMETNI TELEFONISamsung Galaxy S24 maske - evo što se nudi

Samsung Galaxy S24 maske – evo što se nudi

Nakon masovnog curenja informacija koje je otkrilo gotovo sve što se može znati o nadolazećoj seriji Galaxy S24, sada vidimo svako kućište prve strane koje će Samsung prodati za svoj sljedeći vodeći proizvod u jednoj slici koju je na X/Twitteru procurila stranica evleaks.

Tvrtka Samsung predstavila „AI za sve“ viziju na CES 2024 sajmu

U redu, možda nisu sve futrole vidljive na slici, budući da se čini da su većina ovih običnih silikonskih i/ili kožnih futrola u nizu ugodnih boja. Neki od otmjenijih uključuju silikonsku futrolu i futrolu Smart View Wallet, ali šuška se da Suitcase, koji će sadržavati izmjenjive ploče koje mogu promijeniti pozadinu i UI temu na uređaju pomoću NFC-a, nedostaje.

Uprkos tomu, ljubitelji tehnologije i obožavatelji Samsungova Galaxy serije mogu biti uzbuđeni jer će uskoro dobiti uvid u sve detalje ovih futrola i dodataka koji će pratiti Galaxy S24, S24+ i S24 Ultra.

Samsung započeo kampanju za Galaxy S24 seriju

Sve će biti otkriveno gotovo točno za tjedan dana, kada će Samsungova nova perjanica biti službeno predstavljena na posljednjem događaju Unpacked tvrtke. Taj događaj održat će se 17. siječnja u San Joseu, Kalifornija.


2 1

Iako su curenja informacija postala neizbježan dio suvremenog doba, predstavljanje novih proizvoda i dalje pruža uzbuđenje i intrigiranje ljubitelja tehnologije diljem svijeta.

Samsung donosi Earbuds OLED Case – slušalice dobivaju zaslon

Samsung, kao jedan od predvodnika inovacija u svijetu pametnih telefona, uvijek izaziva veliki interes svojim najnovijim uređajima, a Galaxy S24 serija nije iznimka.

1 91 9

Jedna od glavnih značajki koja se spominje u vezi futrola za Galaxy S24 jest Suitcase, koja bi trebala donijeti revolucionarnu promjenu u načinu prilagođavanja uređaja.

Samsung predstavio 2024 TV lineup

Ova futrola će, prema šuškanjima, sadržavati izmjenjive ploče koje će korisnicima omogućiti da promijene pozadinu i temu korisničkog sučelja pomoću NFC tehnologije. Ovaj inovativni pristup pružit će korisnicima jedinstvenu priliku za personalizaciju svojih uređaja prema vlastitom ukusu i stilu.

maskice za galaxy s24 modele telefona ! maskice za galaxy s24 modele telefona !
Maskice za Galaxy S24 modele telefona !

Unatoč izostanku Suitcase futrole na procurjeloj slici, vjerojatno je da će Samsung tijekom događaja Unpacked predstaviti i druge fascinantne dodatke koji će obogatiti korisničko iskustvo s Galaxy S24 serijom.

Samsung Galaxy A72 prvi u redu za Android 14 ažuriranje u 2024.

Početak prednarudžbi i isporuka uređaja očekuje se prije kraja siječnja, što će omogućiti brz pristup najnovijoj tehnologiji ljubiteljima Samsung pametnih telefona diljem svijeta.

2 142 14

Ako ste među onima koji jedva čekaju da isprobaju nove modele, imate priliku rezervirati svoj Galaxy S24, S24+ ili S24 Ultra odmah nakon službene najave.

Samsung s Galaxy S24 modelima donosi i nove 45W/50W punjače

Kroz posebnu poveznicu, Samsung nudi mogućnost rezervacije uz dodatni bonus od 50 USD, čime želi nagraditi vjerne korisnike koji su spremni pridružiti se Samsungovoj tehnološkoj avanturi.

9 29 2

Unatoč curenjima informacija i neprestanim spekulacijama, radujemo se službenoj premijeri Samsung Galaxy S24 serije na događaju Unpacked.

Samsung Galaxy S24 Ultra uživa u nečijem krilu

Očekujemo da će Samsung još jednom postaviti visoke standarde u industriji pametnih telefona i zadiviti ljubitelje tehnologije inovacijama, performansama i dizajnom svojih najnovijih uređaja.

1 111 11

Sudeći prema dosadašnjim uspjesima i reputaciji Samsunga, Galaxy S24 serija zasigurno će ostaviti snažan dojam na tržištu i potaknuti ljude da se zaljube u novu generaciju pametnih telefona.

preporucamo.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU