PAMETNI TELEFONISamsung Galaxy S24 modeli donose 7 nadogradnji Androida, posljednja je Android 21

Samsung Galaxy S24 modeli donose 7 nadogradnji Androida, posljednja je Android 21

Naša Baza Mobitela donosi: Samsung Galaxy S24, Samsung Galaxy S24 Plus te Samsung Galaxy S24 Ultra

Ubrzo nakon što smo svjedočili koracima Applea i Googlea u pružanju produljene softverske podrške za svoje pametne telefone, čini se da Samsung namjerava postaviti novi standard s nadolazećom Galaxy S24 serijom.

Samsung predstavio Galaxy XCover7 i Galaxy Tab Active5: Savršen spoj izdržljivosti, kontinuiteta rada i produktivnosti za današnja poduzeća

Dok se bliži datum njezinog predstavljanja, procurile su informacije koje sugeriraju da bi Samsung mogao ponuditi nevjerojatnih 7 godina softverske podrške za Galaxy S24 modele, uključujući ažuriranja Androida i sigurnosne nadogradnje.

1 9

Apple i Google su već postavili visoke standarde pružanjem 5 i 7 godina softverske podrške, redom, za svoje modele. Međutim, Samsungov potez od 7 godina predstavljao bi novi korak prema unapređenju trajanja života njihovih uređaja.

Android 15: Prvi pogled donosi povratak widgeta na zaključani zaslon

Ova vijest donosi osvježenje u svijet pametnih telefona, gdje su korisnici često suočeni s brzim zastarjevanjem svojih uređaja. Do sada smo navikli da Samsung Galaxy uređaji dobivaju 3 godine ažuriranja, no ovaj potencijalni potez proširio bi tu podršku na čak 7 godina.

prikaz maski za galaxy s24 seriju!prikaz maski za galaxy s24 seriju!
Prikaz maski za Galaxy S24 seriju!

To znači da bi Galaxy S24 modeli mogli podržavati ažuriranja sve do Androida 21, što bi bilo impresivno s obzirom na dinamičnost mobilnog softvera.

Honor Magic6 i Magic6 Pro – predstavljeni

Ova vijest dolazi nakon što je Google najavio 7 godina ažuriranja za svoje Pixel 8 pametne telefone, što je već izazvalo uzbuđenje među ljubiteljima te marke.

1 51 5
Samsung Galaxy S24 Ultra u nečijem krilu!

Čini se da je Samsung prepoznao potrebu za produljenom podrškom, te bi korisnici Galaxy S24 serije mogli uživati u najnovijim Android verzijama sve do Androida 21, unapređujući njihovo iskustvo i osiguravajući sigurnost njihovih uređaja.

Honor MagicOS 8.0 predstavljen – lista kompatibilnih modela i vrijeme dolaska

Unatoč ovoj obećavajućoj vijesti, još uvijek nije potvrđeno hoće li ova praksa biti proširena na starije modele Galaxy S ili čak modele iz Galaxy Z serije. S obzirom na brz tempo tehnoloških inovacija, korisnici se nadaju da će Samsung proširiti ovu inicijativu na širi spektar svojih uređaja, čime bi pridonio održivijem iskustvu korištenja pametnih telefona.

2 22 2
Samsung Galaxy S24 Ultra u nečijem krilu!

Što se tiče samih Galaxy S24 modela, najavljeni su Galaxy S24, Galaxy S24 Plus i Galaxy S24 Ultra. Sve oči su uprte u njih jer bi mogli postati prvi mobilni uređaji s 7 godina softverske podrške.

Samsung Galaxy S24 serija: Razotkrivanje tehničkih čuda i inovacija

Detalji o njihovim značajkama i specifikacijama još su uvijek djelomično obavijeni velom tajne, no postoji nagađanje da će Galaxy S24 Plus globalno biti pokretan Snapdragon 8 Gen 3 čipom, dok će “osnovni” Galaxy S24 dolaziti s Exynos 2400 čipom. Sve će ove informacije biti službeno potvrđene ili opovrgnute na predstavljanju koje je zakazano za 17. siječnja.


1 1

Ova dugoročna podrška softvera može biti ključna prednost za potrošače prilikom odabira novog pametnog telefona. Kupci često žele osigurati da će njihov uređaj ostati relevantan i funkcionalan tijekom dugog vremenskog razdoblja.

Ako se Samsungova obećanja ostvare, Galaxy S24 serija mogla bi postati sinonim za trajnost i dugovječnost u svijetu pametnih telefona.

Samsung Galaxy S24 maske – evo što se nudi

Osim toga, ova inicijativa može postaviti nove standarde u industriji pametnih telefona, potičući druge proizvođače da pruže sličnu dugoročnu podršku svojim uređajima.

gg66gg66

Kako se tehnologija ubrzano razvija, korisnici su sve više svjesni važnosti dugoročne softverske podrške, a Samsungova inicijativa može postati pokretač za promjenu u tom smjeru.

Oppo Find X7 Ultra predstavljen

Dok se bliži predstavljanje Galaxy S24 serije, uzbuđenje raste zbog moguće revolucije u podršci softveru. Ako se Samsungova najava pokaže točnom, korisnici će dobiti priliku uživati u najnovijim tehnološkim inovacijama i sigurnosnim značajkama tijekom izuzetno dugog vremenskog razdoblja.


1 1

Sve oči su uprte u Samsung kako bi vidjeli hoće li postaviti novi standard u industriji pametnih telefona i pridonijeti održivijem i dugotrajnijem iskustvu korisnika.

preporucamo.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU