PAMETNI TELEFONISamsung Galaxy S24 – ponovno aktualna tri modela

Samsung Galaxy S24 – ponovno aktualna tri modela

Provjerenom receptu se ne „okreće leđa”. Nekako bi tako zvučala politika dobro nam znanog Samsunga. Jer upravo se to može upotrijebiti kada govorimo o nadolazećoj Galaxy 24 seriji telefona.

Android 14 Beta 3.1 – dali je trajanje baterije bolje ili lošije?

Iako je predstavljanje još daleko (siječanj, veljača 2024.) čini se kako su prve glasine pronašle svoj put ka korisnicima. Za sada su otkrivena kodna imena kojom će se oslovljavati nadolazeći Samsung Galaxy S24 modeli.

I ne treba tu očekivati previše noviteta, kada će sve ostati kao i do sada. Bit će i dalje dostupna tri modela, na što ukazuju i kodna imena: Muse 1, Muse 2 i Muse 3. Znači Samsung Galaxy S24, Samsung Galaxy S24+ te kao perjanica ponude, Samsung Galaxy S24 Ultra.

Test NIU KQi2 Pro električni romobil

Nedavno se istaknulo kako će jedno od poboljšanja po pitanju Samsung Galaxy S24 Ultra modela biti „uklanjanje” 3x telefoto kamere te kako će ista biti ukomponirana zajedno sa telefoto od 3x do 10x zoom-om.

tekst4sl2

Iako je do samog predstavljanja preostalo više od šest mjeseci za očekivati je kako ćemo u narednom mjesecima imati više „izvora” koje će nam donijeti značajke ali i možda neke prikaze (rendera).

Samsung Galaxy S23 Ultra dostupna u Crvenoj i Plavoj boji

Po pitanju samog dizajna (to je naše mišljenje) također se ne bi smio očekivati drastični pomak. Već će sve ostati naslonjeno na aktualnu Galaxy S23 seriju modela, kada ističemo dizajnerske obrise ali i same linije izrade.


tekst4sl3 1


xff 970x250 hr

Samo bi nekako voljeli da najjači model bude manje pri rubovima „oštar”. Jer zašto već mijenjati „konja za trku” kada on iz godine u godinu značajno dobiva.

WhatsApp novim ažuriranjem skriva „neželjene” pozive

Godinama odnosno još je Samsung Galaxy S21 linije, Samsung ima tu neku prepoznatljivu dizajnersku crtu koju vješto slijedi i na koju su korisnici naviknuli.


tekst3naslovna

Baš kao što i Apple radi sa svoje dvije posljednje serije iPhone telefona a tako će čini se biti i s iPhone 15 serijom. I dalje će biti za očekivano kako će Samsung Galaxy S24 serija doći pokretana s Qualcomm Snapdragon čipovima.

Xiaomi 13 Pro recenzija

Odnosno s nadolazećim Snapdragon 8 Gen 3 „For Galaxy”. Ali o tome ćemo imati prilike nešto više reći, kada Qualcomm predstaviti novu generaciju „flagship” čipa, što će biti u zimski odnosno jesenskim mjesecima.


tekst1naslovna 9

Softverska strana priče bit će naravno potkrepljenja Androidom 14 te One UI 6.0 grafičkim korisničkim sučeljem, koji će svojim dolaskom i dostupnošću biti još ispoliraniji i uglađeniji za rad. Svakako nastavljamo pratiti navode i značajke nadolazeće Galaxy S24 serije i odmah ćemo iste s vama tu podijeliti.

Tesla HW 4 vs. HW 3 – evo zašto nije moguća naknada ugradnja

Ono što za kraj želimo reći je to kako se nadamo da će cijene malo „stati na loptu” odnosno kako neće više biti toliko potrebno izdvojiti novca za vrhunski pametni telefon ili smo u krivu?

preporucamo.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU