PAMETNI TELEFONISamsung Galaxy S24 Ultra: Novi vrhunski model s nizom nadogradnji

Samsung Galaxy S24 Ultra: Novi vrhunski model s nizom nadogradnji

Samsung je već odavno poznat po svojoj seriji Galaxy flagship pametnih telefona koji postavljaju standarde u mobilnoj industriji. U nizu vrhunskih uređaja, Galaxy S24 Ultra ističe se kao budući nasljednik trenutno najjačeg modela – Galaxy S23 Ultra.

AMD slučajno otkrio planove za Zen 5 i Zen 6 arhitekture

I dok ne trebamo puno uvoda za ovaj model, znamo da će donijeti impresivne nadogradnje koje će dodatno unaprijediti korisničko iskustvo.

3D prikaz nadolazećeg Galaxy S24 Ultra modela !

Recenzirajući prethodni model, Galaxy S23 Ultra, bili smo impresionirani njegovom izvedbom i značajkama. U redakciji ga koristimo i smatramo da je teško pronaći mane ili nedostatke.

Samsung Galaxy S24 serija pokazuje ponosno dimenzije

Galaxy S24 Ultra, prema informacijama i renderima temeljenim na CAD-u, nastavit će taj pozitivni trend.

2 10
3D prikaz nadolazećeg Galaxy S24 Ultra modela !

Osim nastavka estetske privlačnosti koju je imao Galaxy S23 Ultra, Galaxy S24 Ultra donosi i neke značajne promjene u dizajnu.

Qualcomm uvelike na AR/VR tržištu – predstavljeni Snapdragon XR2 Gen 2 i AR1 Gen 1

Na stražnjoj strani, primjećujemo četiri kamere smještene u gotovo identičan pravokutni oblik s ravnim gornjim i donjim dijelom i blago zakrivljenim bočnim okvirom. To stvara suvremeni i elegantni izgled koji će sigurno privući pažnju ljubitelja tehnologije.

3 7
3D prikaz nadolazećeg Galaxy S24 Ultra modela !

Jedna od ključnih promjena u dizajnu odnosi se na okvire oko zaslona. Izvješća sugeriraju da će Samsung značajno smanjiti okvire, čineći ih među najužim na tržištu pametnih telefona.

Samsung Galaxy S23 FE dolazi 04.10.2023.

Posebno je istaknuto da će donji okvir konačno biti simetričan s ostalima, što će doprinijeti uravnoteženom i privlačnom izgledu uređaja. Ove promjene u dizajnu pozitivno utječu na ergonomiju i praktičnost uređaja.

4 5
3D prikaz nadolazećeg Galaxy S24 Ultra modela !

Osim promjena u dizajnu, Samsung planira koristiti leguru titana u izradi Galaxy S24 Ultra. Ovo će rezultirati telefonom težim za 1g manje od trenutnog modela, što će dodatno poboljšati iskustvo korištenja. Uz smanjene okvire, lakši telefon pridonosi boljoj mobilnosti i praktičnosti.

Ima li bolje gaming mašine od Samsung Galaxy Z Fold5?

Dimenzije će također doživjeti male promjene, gdje će Galaxy S24 Ultra biti nešto kraći, ali širi u usporedbi s prethodnim modelom. Ove promjene ukazuju na pažljivo razmišljene prilagodbe koje će dodatno poboljšati ergonomiju i korisničko iskustvo.

Vidi još i…


tekst1naslovna 2

Napokon, Samsung planira ugraditi Ultrawideband antenu u nadolazeći flagship. To će biti značajna nadogradnja koja će unaprijediti bežičnu komunikaciju i omogućiti brže i stabilnije povezivanje, od vitalne važnosti u svijetu sveprisutne povezanosti i 5G mreža.

Samsung Galaxy A55 – značajke i poneki detalj

U zaključku, Galaxy S24 Ultra obećava unaprijeđeno korisničko iskustvo u usporedbi s prethodnim modelom. Inovativni dizajn, smanjeni okviri, dodatak legure titana i ugradnja Ultrawideband antene čine ga poželjnim uređajem na tržištu.

Samsungovi planovi za senzor kamere od 440MP

S nestrpljenjem iščekujemo službenu objavu i dostupnost ovog izvanrednog pametnog telefona koji će privući pažnju ljubitelja tehnologije diljem svijeta.

Samsung Galaxy Tab 9 FE pridružio se nadolazećim modelima

Galaxy S24 Ultra će sigurno postaviti nove standarde u svijetu pametnih telefona i biti pravi izbor za one koji traže vrhunsku kombinaciju izvedbe, dizajna i funkcionalnosti.

preporucamo.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU