PAMETNI TELEFONISamsung Galaxy S24 Ultra: Otkrivene fotografije i najnovije informacije

Samsung Galaxy S24 Ultra: Otkrivene fotografije i najnovije informacije

Samsungov Galaxy S24 Ultra, koji se očekuje da će službeno debitirati zajedno sa svojim Galaxy S24 i  Galaxy S24 Plus modelima za manje od dva mjeseca, sada je privukao pažnju javnosti zahvaljujući procurjelim fotografijama.

Honor 100 Serija: Nova era pametnih telefona s tehnološkim inovacijama

Prema navodima PhoneArene, ove slike pružaju uvid u dizajn ovog vrhunskog pametnog telefona, a zajedno s ranije objavljenim informacijama, otvaraju vrata za očekivanja od Samsungove “sljedeće velike stvari”.

Samsung Galaxy S24 Ultra !

Fotografije, koje su procurile iz pouzdanih izvora, vjerojatno prikazuju rani prototip Galaxy S24 Ultra, pružajući nam stvaran uvid u ono što možemo očekivati.

Black Friday ponuda na Foreo.com

Iako uvijek treba zadržati dozu skeptičnosti dok se ne čuje službena potvrda od tvrtke, ove slike izgledaju kao stvarne fotografije, a ne računalno generirane ilustracije ili lažne jedinice.


1 5

Ono što prvo upada u oči je potpuno ravni ekran i stražnja ploča. Samsung se očito odlučio odreći minimalnih zakrivljenosti koje su bile prisutne na prethodnim modelima, prelazeći na potpuno ravnu površinu.

Tržište EU mobitela: svi padaju, Honor raste

Ovaj dizajn, koji je nekoć mogao izazvati kontroverze, sada izgleda prirodno i očekivano, s obzirom na slične promjene u dizajnu posljednjih vodećih modela Samsunga.


foreo akcija


2 4

Na prvi pogled, Galaxy S24 Ultra izgleda gotovo identično kao i njegov prethodnik, zadržavajući raspored stražnje kamere s četiri senzora i LED bljeskalicom, nepromijenjenu središnju rupu za selfi kameru i poznate tipke i priključke. Fotografije sugeriraju da je predprodukcijska jedinica funkcionalna, ali nažalost, ne pružaju nam uvid u stvarno korisničko sučelje.

YouTube: Ako koristite blokatore oglasa, čekajte na početak reprodukcije sadržaja

Što se tiče specifikacija, Galaxy S24 Ultra obećava značajna poboljšanja. Očekuje se da će zadržati bateriju kapaciteta 5.000 mAh, ali s povećanjem svjetline zaslona s 1.750 nita na mogućih 2.500 nita.

2 82 8
Aktualni prikaz Galaxy S24 Ultra modela !

Također, planira se uvođenje potpuno novog senzora od 200 MP za primarnu stražnju kameru, dok će opcije pohrane ići od 128 GB do impresivnih 2 TB.

Samsung Galaxy A35 – renderi i značajke

Promjene se očekuju i u sustavu kamere na stražnjoj strani, s periskopskom telefoto lećom koja će se povećati s 10 na 50 megapiksela, ali smanjiti s 10x na 5x optički zum. Ova inovacija donosi pitanje kako će Samsung pristupiti promjenama u kamerama i kako će to utjecati na krajnje korisnike.

1 101 10
Aktualni prikaz Galaxy S24 Ultra modela !

Dok ostaje mnogo nepoznanica, uključujući i cijenu, ove procurjele fotografije i informacije pružaju dovoljno materijala za uzbuđenje među obožavateljima pametnih telefona.

Samsung Galaxy S24 serija – još plosnatija i nalik na prethodnike

Službena najava Galaxy S24 Ultra očekuje se uskoro, a do tada ćemo pažljivo pratiti sve nove informacije koje isplivavaju na površinu. Naravno ovo je samo “početak” rendera i svih slika i video zapisa koje možemo očekivati za nadolazeću Galaxy S24 seriju telefona. Kao i svake godine do sada na našim ćemo stranicama to sve pokušati što brže ispratiti i dakako sve novitete podijeliti s vama.

preporucamo.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU