PAMETNI TELEFONISamsung Galaxy S24 Ultra posjedovati će novi Telefoto senzor

Samsung Galaxy S24 Ultra posjedovati će novi Telefoto senzor

Možda će sada neki od vas reći kako nije vrijeme za pisanje ovakvih vijesti ali mi se ne slažemo u tome jer jednostavno želimo biti drugačiji od drugih.

Samsung One UI 5.1 bit će predstavljen sa Galaxy S23 modelima

Iako još Samsung nije predstavio članove Galaxy S23 obitelji, glasine su već krenule u vezi flagship modela koji će svijetla pozornice ugledati 2024.godine.

Samsung Galaxy S23 Ultra bit će nasljednik Galaxy S22 Ultra modela. I dalje će tu riječ biti o vrhunskom modelu flagship pametnog telefona s vrhunskim mogućnostima i značajkama.

Poco početkom 2023. lansira dva modela: C50 i X5 5G

S-Pen olovka i ovoga će puta naći svoje mjestu unutar kućišta Samsung Galaxy S23 Ultra pametnog telefona. A senzor glavne kamere ići će s dosadašnjih 108MP na 200MP – kojim se Samsung već odavno hvali.


tekst1naslovna 6

E upravu „tu” u pogledu kamera mi ćemo danas po prvi puta spomenuti Samsung Galaxy S24 Ultra. Premda je njegov dolazak na tržište još „daleko” (misli se okvirno kako će izaći 2024. godine).

Netflix početkom 2023. prekida mogućnost dijeljenja lozinki

Upravo će ovaj model donijeti „značajniji pomak” kada se govori o nekoliko posljednjih generacija Galaxy S Ultra modela pametnih telefona.

Samsung Galaxy S23 Ultra donijeti će mogućnost 3x optičkog zumiranja. A čini se kako će u tom segmentu Samsung napraviti određene napretke kada se govori o Galaxy S24 Ultra telefonu.

tekst1naslovna 5

Za sada nije poznato koliko će to zumiranje ići „daleko”, odnosno hoće li i dalje biti prisutno 3x ili će „brojka rasti”. Bez obzira dali brojka rasla ili se poboljšanja napravila u segmentu „unutar samog hardvera kamere”, drago nam je kako će Samsung i onako odlične kamere još značajnije unaprijediti.

MeanIT Smart Watch M33 Lady – Recenzija

Također se govori kako će Samsung Galaxy S24 Ultra svojim dolaskom kamera biti uvelike obogaćen i po pitanju umjetne inteligencije (AI).


tekst2sl3 5

Naime njegove će kamere biti u stanju još bolje i još više (jasnije, preciznije) prepoznati objekte i shodno tome prilagoditi način fotografiranja ili snimanja video zapisa.

TikTok priznao špijunažu u Americi – slijedi blokada TikTok-a

Sve naravno u svrhu dobivanja što boljih i kvalitetnijih fotografija te video materijala. Za sada se zna kako će Samsung Galaxy S24 Ultra isto tako dolaziti sa 200MP senzorom glavne kamere s nešto poboljšanim senzorom, što nas i ne čudi previše.

tekst2sl1 10

Samih značajki hardvera po pitanju Galaxy S24 modela za sada nema. Ali i prerano je još o tome previše i pisati. Jer jednostavno treba pričekati dolazak i plasman Galaxy S23 serije pametnih telefona a onda se možemo postepeno „baciti” na glasine u vezi modela iz samog vrha ponude koji bi nas trebali očekivati 2024. godine, kada se mi Hrvati budemo već naviknuli na novu valutu.

DRUGI UPRAVO ČITAJU