PAMETNI TELEFONISamsung Galaxy Unpacked 2024. - Gdje gledati?

Samsung Galaxy Unpacked 2024. – Gdje gledati?

Update: Samsung Experience Store, Arena Centar od 19 do 22h , organizira gledanje predstavljanja Galaxy Unpacked eventa.

Zašto bi ste potegli do Arena Centra u Zagrebu? Jer, Sancta Domenica ima povijest dijeljenja lijepih poklončića za prve kupce novih Samsunga.

Dodatno, imaju uštede od 20% na određene Samsung pametne telefone, tablete i satove te do 50 % popusta na izdvojenu Samsung dodatnu opremu.

Naša Baza Mobitela donosi: Samsung Galaxy S24, Samsung Galaxy S24 Plus te Samsung Galaxy S24 Ultra

Galaxy Unpacked, jedan od najuzbudljivijih događaja za obožavatelje Samsung Galaxy serije, opet je na vidiku.

Gledajte Galaxy Unpacked 2024.:

Svake godine, Samsung oduševljava svoje obožavatelje novim proizvodima na Unpacked događajima, a 2024. godina neće biti iznimka.

Samsung Galaxy S24 serija: Razotkrivanje tehničkih čuda i inovacija

Ovaj put, fokus će biti na seriji Galaxy S24 i inovativnom konceptu – “Nova era mobilne umjetne inteligencije“.

Datum i lokacija:

Samsung je već poslao pozivnice za Unpacked 2024, koji će se održati u San Joseu, Kalifornija, 17. siječnja. Ovaj put, Unpacked neće biti samo virtualni događaj, već će mediji također biti prisutni, stvarajući još veći dojam.

No, ono što je još uzbudljivije jest da će svi, gdje god se nalazili u svijetu, moći virtualno sudjelovati u ovom događaju, i to potpuno besplatno.

Kako gledati:

Samsung će omogućiti praćenje Unpackeda putem različitih kanala. Prijenos uživo bit će dostupan na Samsungovom službenom YouTube kanalu, službenoj web stranici tvrtke te na globalnim portalima redakcija.

Na taj način, korisnici diljem svijeta moći će uživati u svim uzbuđenjima i otkrićima koje donosi Galaxy Unpacked 2024. Događaj će početi u 10:00 PST / 13:00 EST / 18:00 GMT / 19:00 CET, stoga svakako označite taj datum i vrijeme kako ne biste propustili spektakl.

Što očekivati:

Iako Samsung zasad drži u tajnosti ključne detalje o trio vodećih modela Galaxy S24, očekuje se da će ti uređaji postaviti nove standarde u mobilnoj tehnologiji. S obzirom na najavu “Nove ere mobilne umjetne inteligencije”, očekuje se da će Galaxy S24 biti prvi telefon koji će koristiti AI na potpuno novi način, pružajući korisnicima revolucionarno iskustvo. Samsung je obećao službeni pregled “posve novog mobilnog iskustva koje pokreće AI”, što samo po sebi izaziva veliko uzbuđenje.

Pored toga, predstavljanje novog One UI 6.1 također je dio očekivanja. Samsung će vjerojatno unaprijediti korisničko sučelje s novim značajkama i poboljšanjima, čime će poboljšati ukupno iskustvo korištenja njihovih uređaja. One UI 6.1 će biti dostupan za starije modele telefona kasnije tijekom godine, pružajući i postojećim korisnicima priliku da iskoriste najnovije inovacije.

Kako se pripremiti:

Iako je Unpacked 2024 samo nekoliko dana udaljen, već sada možete rezervirati svoj primjerak Galaxy S24 putem Samsungove online trgovine. Rani korisnici bit će nagrađeni popustom od 50 USD i dodatnim bonusima, stvarajući dodatnu motivaciju za brzu akciju.

Osim toga, za korisnike Galaxy uređaja koji razmišljaju o nadogradnji na model 2024., Samsung će vjerojatno pripremiti poboljšane zamjene, pružajući dodatne pogodnosti i poticaje za nadogradnju.

Zaključak:

Galaxy Unpacked 2024 obećava biti događaj koji će oblikovati budućnost mobilne tehnologije. Samsung, kao lider u industriji, uvijek je spreman iznenaditi svoje korisnike inovacijama koje postavljaju nove standarde.

Svi ljubitelji tehnologije i mobilnih uređaja s nestrpljenjem očekuju otkriće trio vodećih modela Galaxy S24 i doživljaj “Nove ere mobilne umjetne inteligencije”. Označite datum, pripremite se za praćenje prijenosa uživo i budite spremni svjedočiti revoluciji u mobilnom svijetu koju donosi Galaxy Unpacked 2024.

preporucamo.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU