BiznisSamsung Galaxy Watch 6 dobio FCC certifikat – dolaze dva modela

Samsung Galaxy Watch 6 dobio FCC certifikat – dolaze dva modela

Pametni satovi – Ogromna popularnost Galaxy Watch serije

Samsung Galaxy Watch 6 duguje popularnost ponajprije čitavoj prethodnoj Galaxy seriji koja je postala je jedan od najpopularnijih izbora među pametnim satovima od njihovog prvog izdanja. Povijest ekspanzije i popularnosti ovih satova seže unatrag nekoliko godina, a razlozi za njihovu popularnost su mnogi.

Galaxy Watch serija pridobila je veliku pažnju korisnika zbog svoje kombinacije elegantnog dizajna, naprednih značajki i visoke kvalitete izrade. Samsung je kontinuirano unapređivao svoje modele, nudeći korisnicima brojne mogućnosti prilagodbe, kao i širok raspon fitness i zdravstvenih značajki. Ovi satovi omogućuju praćenje korisnikove tjelesne aktivnosti, otkucaje srca, kvalitetu sna i druga važna zdravstvena mjerenja.

Osim toga, kompatibilnost s pametnim telefonima i ekosustavom Samsung Galaxy uređaja pridonosi popularnosti Galaxy Watch satova. Korisnici mogu lako sinkronizirati sat s njihovim Samsung pametnim telefonima i pristupiti različitim obavijestima, porukama i aplikacijama putem zaslona na satu. Također, mogućnost bežičnog plaćanja, upravljanje glazbom i integracija s popularnim aplikacijama čini Galaxy Watch satove atraktivnim izborom za moderne korisnike koji traže višestruku funkcionalnost.

Sve ove karakteristike i kontinuirane inovacije koje Samsung donosi na tržište pametnih satova doprinose njihovoj širokoj popularnosti. Galaxy Watch serija postala je sinonim za kombinaciju stila, tehnologije i zdravog načina života, čime privlači brojne korisnike širom svijeta.

Samsung Galaxy Watch 6 i Samsung Galaxy Watch 6 Classic izaberite svoju zvijer

Samsung Galaxy Watch 6 modeli pametnih satova, dobili su dugo očekivani FCC certifikat. A svi znamo kako je to znak da će predstavljanje navedene linije pametnih satova biti vrlo uskoro.

Android 14 donosi „zdravlje baterije” na telefone i tablete

Točnije 26.07.2023. Samsung organizira Galaxy Unpacked događaj gdje će osim Samsung Galaxy Z Flip 5, Samsung Galaxy Z Fold 5 modela te Galaxy Tab S9 modela tableta predstaviti i modele pametnih satova.Na fotografiji (render) Galaxy Watch 6 Classic !

Već i vrapci na grani znaju kako će to biti Galaxy Watch 6 serija. Premda se do nedavno mislilo kako će na tržištu biti dostupna tri modela, čini se kako ćemo ipak imati prilike uživati u dva.

[Uradi sam]: Dosadile su vam Android ikone – promijenite ih!

Odnosno riječ će biti o modelima Galaxy Watch 6 te Galaxy Watch 6 Classic. FCC certifikat potvrdio je kako će Galaxy Watch 6 biti dostupan u dvije veličine: 40mm i 44mm, verzije od 40mm nosi broj modela: SM-R930, dok verzija od 44mm ima oznaku SM-R940.

tekst1sl4 1
Na fotografiji (render) Samsung Galaxy Watch 6 Classic !

Mogućnost prijave odnosno povezivanja Galaxy Watch 6 pametnom sata ići će putem: Bluetooth, Wi-Fi, NFC te GNSS. Isto tako i još uvijek aktualni model (Galaxy Watch 5) i Samsung Galaxy Watch 6 imat će mogućnost bežičnog punjenja.

Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 biti će predstavljen 24.10.2023.

Govori se kako će punjač za Galaxy Watch 6 biti identičan kao i onaj za Samsung Galaxy Watch 5, čemu u prilog govori i tvornički broj, odnosno oznaka: ER-OR900.

tekst1sl3
Na fotografiji (render) Samsung Galaxy Watch 6 Classic !

Navodi se kako će osim Galaxy Watch 6 modela, Samsung predstaviti i „Classic” izvedenicu ovog pametnog sata. Glavna razlika između „običnog” i „Classic” modela bit će u tome što će potonji imati rotirajući okvir.

WhatsApp za Android ima grešku koja ruši aplikaciju – pripazite

Te će tim potezom Samsung u jednu ruku „vratiti sjećanja” na Galaxy Watch 4 Classic model pametnog sata. Veličina zaslona Samsung Galaxy Watch 6 Classic modela bit će 1,47” Super AMOLED zaslon s rezolucijom od 470x470pix.

tekst1sl2 5
Na fotografiji (render) Samsung Galaxy Watch 6 Classic !

Baterija koju će Samsung Galaxy Watch 6 Classic sa sobom donositi bit će kapaciteta 425mAh. Premda ovaj FCC certifikat nije donio neke konkretnije značajke, sigurno smo kako će one biti dostupne u tjednima koji nam dolaze.

Samsung Galaxy Watch 5 / 5 Pro – kako (jednostavno) provjeriti „zdravlje” baterije?

Odnosno znamo kako ćemo do samog predstavljanja, imati sve značajke kao na dlanu za Galaxy Watch 6 i Samsung Watch 6 Classic modele pametnih satova.

Google Pixel Watch 2 prelazi na Snapdragon W5

Moramo još jednom istaknuti kako se govori da će Galaxy Watch 6 modeli satova biti prvi na tržištu koji će doći s novom WearOS 4 platformom za pametne satova – a koja je već evo četvrtu generaciju dostupna na tržištu.

WearOS nastao je kao plod suradnje Google-a i Samsung-a te se iz godine u godinu pokazuje sve boljom i boljom.

Pročitaj još:

Instagram objasnio kako radi njihov algoritam

HBO Max od sada je samo „Max”

Rezultati Google pretrage i kako ih poboljšati

Gmail ekstenzije – koje su najkorisnije i kako se koriste?

DRUGI UPRAVO ČITAJU