PAMETNI TELEFONISamsung Galaxy Z Flip 5 ponovno „pozira”

Samsung Galaxy Z Flip 5 ponovno „pozira”

Ponovno imamo prilike vidjeti (doduše makete) Samsung Galaxy Z Flip 5 model sklopivog telefona. Ovoga puta radi se o modelu koji dolazi u crnoj boji.

Apple iPad sa OLED zaslonom biti će predstavljen 2024. godine

Naravno ovo nam dakako pruža odličan pogled na ono što se može očekivati, kada smo o samim značajka i mogućnosti već više puta govorili na našim stranicama.

Samsung Galaxy Z Flip 5 – ponovno pozira !

Nadolazeći par sklopivih uređaja trebao bi koristiti šarku u obliku kapljice kako bi zatvorio prazninu kada su telefoni sklopljeni. Međutim, maketa koja se vidi na videu još uvijek ima jasan razmak.

Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max u „ekskluzivnoj” plavoj boji – cijena 1,299$

Nova šarka trebala bi barem dodati otpornost na prašinu za ocjenu IP58, tj. nije potpuno zabrtvljena (IP6X), ali prašina koja uđe ne bi trebala uzrokovati nikakvu štetu.


tekst1sl1 6
Samsung Galaxy Z Flip 5 – ponovno pozira !

Prethodni Galaxy Z uređaji bili su samo vodootporni (IPX8). Osim većeg pokrovnog zaslona, nije se mnogo promijenilo na vanjštini.

Tu je tipka za glasnoću i gumb za uključivanje/čitač otiska prsta s desne strane, ladica za SIM karticu s lijeve strane i USB-C priključak s donje strane (priča se da Z Flip 5 podržava DeX, iako bi to mogla biti samo bežična opcija) .

Apple radi na sklopivom uređaju – prijenosnom računalu

Za više informacija o procurjelim specifikacijama Galaxy Z Flip 5 , dovoljno je pretražiti pojam “Samsung Galaxy Z Flip 5“. Samsung Galaxy Z Flip 5 i Samsung Galaxy Z Fold 5, zajedno s novom generacijom Galaxy Watch 6 i Galaxy Tab S9 bit će predstavljeni 26. srpnja.


tekst1sl2 2
Samsung Galaxy Z Flip 5 – ponovno pozira !

Osim pripadajućeg video zapisa, donosimo i također prikaz na fotografije, koje jasno prikazuju Samsung Galaxy Z Flip 5 sa svih strana. Nažalost pošto je ovdje riječ o maketama, nema navoda i mogućeg prikaza softverske strane.

YouTubeova eksperimentalna značajka zaključanog zaslona mogla bi eliminirati slučajne pauze

Ipak potrebno je istaknuti (a i poznato je) kako će Samsung Galaxy Z Flip 5 dolaziti pokretan Android 13 mobilnom platformom te One UI 5.1 grafičkim korisničkim sučeljem.


tekst1sl3 2
Samsung Galaxy Z Flip 5 – ponovno pozira !

Kada Android 14 te One UI 6.0 budu predstavljeni, Galaxy S23 serija kao i Samsung Galaxy Z Flip 5 te Samsung Galaxy Z Fold 5 modeli, bit će „prvi na popisu” za dobivanje nadogradnje.

Threads dostigla 10 milijuna preuzimanja u prvih 7 sati – Twitter podiže optužnicu

Kao glavni pokretač kod oba modela ponovno se ističe Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy. Isti onaj koji je zaslužan za pokretanje i aktualne Samsung Galaxy S23 serije pametnih telefona.


tekst1sl4
Samsung Galaxy Z Flip 5 – ponovno pozira !

Nadamo se kako ćemo uskoro na isti ovakav način imati prilike i vidjeti Samsung Galaxy Z Fold 5 model pametnom telefona, odnosno kako će isti biti prikazan u obliku makete.

Android dobiva novi logo – 3D izgled i „moćniji” natpis

S isto tako popratnim video zapisom te nekoliko fotografija. Nije još dugo preostalo do predstavljanja, odnosno održavanja narednog Galaxy Unpacked događaja (26.07.2023.) a nama jedino još preostaje da slijedimo glasine i uživamo u dospjelim fotografijama.

preporucamo.com

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

DRUGI UPRAVO ČITAJU