PAMETNI TELEFONISamsung Galaxy Z Flip / Fold 5 modeli dostupni na „promo” fotkama

Samsung Galaxy Z Flip / Fold 5 modeli dostupni na „promo” fotkama

Čini se kako je sve spremno za još jedan Samsung Galaxy Unpacked događaj, koji će se održati 26.07.2023. Upravo onaj o kojemu smo u posljednje vrijeme najviše govorili a dotiče se „dvostruke” prezentacije.

Google je pred slomom kada je oglašavanje u pitanju unutar EU

Jedna će biti namijenjena globalnom tržištu (26.07.2023.) dok će druga biti za Američko i Kanadsko tržište (11.08.2023.). Upravo će na toj Galaxy Unpacked prezentaciji biti predstavljeni (i već jako dobro znani) nadolazeći Samsung Galaxy sklopivi modeli telefona.

Samsung Galaxy Z Fold 5 – pozira na promo fotki !

Samsung Galaxy Z Flip 5 i Samsung Galaxy Z Fold 5 pokazat će svu svoju raskoš kada je u pitanju snaga i surove značajke ali danas ipak za sve vas donosimo jedno malo iznenađenje.

Huawei usprkos zabranama unutar EU svoje projekte razvija unutar EU – kako?

Naime internet je dobio prve „promo” fotke oba modela telefona. Gdje jasno možemo vidjeti kako se oba modela ponešto razlikuju u odnosu na svoje prethodnike (još uvijek aktualne), Samsung Galaxy Z Flip 4 te Samsung Galaxy Z Fold 4.

tekst1sl2 1
Samsung Galaxy Z Flip 5 – pozira na promo fotki !

O samim značajkama nadolazećih Samsung Galaxy Z Flip 5 te Samsung Galaxy Z Fold 5. Same značajke možete pogledati unutar Naše Baze Mobitela.

AMD predstavio Ryzen Pro 7000 – za stolna (desktop) i prijenosna računala

Naravno da smo se potrudili i ove modele već ubacili u Bazu a kada jenom budu dostupni samo ćemo podatke ažurirati. Naravno tu su i naše usporedbe Samsung Galaxy Z Flip 4 vs. Samsung Galaxy Z Flip 5. Te Samsung Galaxy Z Fold 4 vs. Samsung Galaxy Z Fold 5. Glavni slogan dolazećeg Samsung Galaxy Z Fold 5 modela glasit će „Unfold your world”, što u prijevodu znači „Razvijte svoj svijet”.

Naravno tu je i galerija (Samsung Galaxy Z Fold 5):


xff 970x250 hr

Naravno ovim se želi pokazati koju će „moć” i sinergiju imati Samsung Galaxy Z Fold 5 s korisnikom i pružit će „ulazak u novi svijet” kada se njegove značajke „otvore” odnosno razviju.

Samsung Galaxy S23 FE dobiva certifikate – pogled na bateriju

Nešto slično tome sa sobom će donositi i nešto „manji” ali isto tako vrlo moćan, Samsung Galaxy Z Flip 5. Koji će biti na tragu nedavno predstavljenog Motorola Razr 40 Ultra modela – kada se govori o mogućnosti i dimenzijama prednjeg zaslona.

Naravno tu je i galerija (Samsung Galaxy Z Flip 5):

Procurila slika prikazuje veliki pokrovni zaslon nadolazećeg sklopivog uređaja u obliku mape za koji se priča da ima dijagonalu od 3,4 inča. Na temelju prethodnog curenja vanjski zaslon će biti rezolucije 720 x 748px (60Hz) i pokrenut će optimizirane Googleove aplikacije uključujući Maps, Messages i YouTube.

YouTube po tiho gura „Shorts” na vrh vašeg Feed-a – korisnici bijesni!

Sigurni smo kako će prednji zaslon Samsung Galaxy Z Flip 5 modela biti mnogo više korišten u odnosu na Flip 4. A pripadajuće (prilagođene) aplikacije sa sobom će donijeti sve benefite rada.


tekst2sl1 1

Samsung Galaxy Z Flip 5 također će se voditi krilaticom „Unfold your world” no naravno zna se kako će to biti u nešto manjim dimenzijama. Do samog predstavljanja 26.07.2023. (odnosno 11.08.2023. za Američko – Kanadsko tržište) ništa nam drugo ne preostaje nego uživanje u dostupnim „promo” fotografijama.

preporucamo.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU