PAMETNI TELEFONISamsung Galaxy Z Fold 5 na benchmark testiranju

Samsung Galaxy Z Fold 5 na benchmark testiranju

Srpanj se bliži, „vrhunac” ljeta i turističke se zone je pred nama a osim sunčanja, mora i plaže, jednostavno nas uskoro očekuje zaista vrhunski modeli pametnih telefona.

Samsung Galaxy S23 FE značajke i prikaz rendera – sve se već zna

Da budemo precizniji radi se o sklopivim modelima odnosno o modelima iz Samsung okrilja. Naravno već svi gotovo znaju kako Samsung 26.07.2023. održava svoj Galaxy Unpacked događaj gdje će predstaviti čitav niz novih uređaja. Dva modela od svih tih jesu i Samsung Galaxy Z Flip 5 te Samsung Galaxy Z Fold 5.

Samsung Galaxy Z Fold 5 na benchmark testiranju !

Ono što danas želimo s vama podijeliti je benchmark testiranje kojem je podvrgnut Samsung Galaxy Z Fold 5 model telefona. Već se neslužbenu znaju rezultati benchmark testiranja jer je on bio podvrgnut ali tada se navodno radilo o modelu za sjeverno američko tržište.

OnePlus Fold – konkurencija Samsung-u?

Ovoga puta testu je podnesen model koji će biti dostupan na globalnoj razini a ono što on sa sobom donosi, svakako ćemo sada staviti pred vas. Tvornička oznaka ovog modela glasi: SM-F946B a donosi pri Single-Core načinu rada bodovni zbroj od: 1845, dok Multi-Core donosi: 5083.

4 2

Radna memorija deklarirana je na 12GB te je kapacitet interne pri brojci od 256GB. Naravno ovakav rezultat benchmark testiranja svakako je i očekivan.

Apple poskupljuje iCloud+ – evo koliko

Ali kao što smo već odavno naučili i vidjeli u mnogobrojnim testiranjima, jedno su testovi prilikom benchmark-a, dok su drugo stvarni uvjeti rada u svakodnevnom korištenju. Glavni pokretač ovog sklopivog modela je Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy, isti onaj čip koji je svoje mjesto pronašao pri Galaxy S23 seriji telefona. Softverska strana priče potkrepljenja je s Androidom 13 te One UI 5.1 grafičkim korisničkim sučeljem.


xff 970x250 hr

3 1

Zanimljivo je za istaknuti kako tri jezgre procesora rade na 2,02GHz, četiri jezgre donose radni takt pri 2,80GHz, dok jedna „glavna” jezgra raspolaže sa 3,36GHz.

Telemach diže cijene (8,3%) kao i A1 – razlog je inflacija

Svakako povučeni dosadašnjim iskustvom benchmark testiranja i donošenja rezultata istih, sigurni smo kako dugo neće proteći vremena a da ne vidimo benchmark rezultate i Samsung Galaxy Z Flip 5 modela telefona.

5 2

Koji će isto tako dolaziti sa sličnim značajkama (i specifikacijama) kao i Samsung Galaxy Z Fold 5 ali pri nešto drugačijem načinu otvaranja i samog korištenja.

Microsoft „slučajno” naveo godinu izlaska PlayStation-a 6?

Još jednom moramo istaknuti kako će Samsung 26.07.2023. održati Galaxy Unpacked događaj gdje će redom biti predstavljeni: Galaxy Z Flip 5, Galaxy Z Fold 5, Galaxy Watch 6, Galaxy Watch 6 Classic, Galaxy Tab S9 modele tableta.

1 2

Ne sumnjamo kada uređaji budu na tržištu kako će i ove godine izazvati veliki interes, dok je na nama da vam sve to predstavimo i kronološki poredamo kada za to dođe vrijeme. Isto tako Samsung će za Američko i Kanadsko tržište imati zasebno predstavljanje, koje će se održati 11.08.2023.

preporucamo.com

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

DRUGI UPRAVO ČITAJU