PAMETNI TELEFONISamsung Galaxy Z Fold 6 donosi S Pen -

Samsung Galaxy Z Fold 6 donosi S Pen – [foto]

Google Chrome (napokon) dobiva značajnu nadogradnju koja olakšava čitanje

Video snimka prikazuje iznimno uglađen dizajn Galaxy Z Fold 6 modela, značajno različit od trenutnih modela.

Samsung Galaxy S24 serija koristiti će Exynos 2400

Pažljivim promatranjem, primjetno je da je vanjski zaslon pretrpio promjenu omjera stranica, udaljavajući se od uskog zaslona koji je nerijetko teško rukovati.

Prvi prikaz Galaxy Z Fold 6 modela ! (maketa)

Očito je da je Samsung možda crpio inspiraciju iz oblika Google Pixel Fold uređaja, koji je dobio pohvale unutar tehnološke zajednice.

Huawei Mate 60 Pro – tri proreza na zaslonu i HarmonyOS 4.0

Sama slika prikazuje minimalne rubove koji jasno sugeriraju da će se isti dizajnerski koncept primijeniti i na Galaxy S24 Ultra.

Samsung, Apple, Xiaomi – koje su razlike / sličnosti između nadolazećih modela

Izvor je prethodno dijelio informacije o okvirima uređaja, uspoređujući ih sa okvirima Appleovih iPhone 15 Pro modela. Nadalje, spomenuta je i mogućnost titanijske završne obrade okvira, čime bi se postigla visoka kvaliteta i trajnost.

Sveukupno, dizajn je minimalistički, s iznimnom sličnošću Galaxy S23 Ultra modelu. U pogledu Galaxy Fold 6, poboljšana šarka omogućava potpuno zatvaranje uređaja, gdje se metalni okviri prožimaju na elegantan način. Takav koncept korisnicima nudi dojam korištenja standardnog Galaxy telefona.

Samsung Galaxy S24 Ultra donosi dizajn ravnog ekrana i Titanium

Uz navedeno, Samsung planira potencijalno predstaviti Galaxy S24 Ultra s obnovljenim unutarnjim komponentama, osvježenim dizajnom i unaprijeđenim hardverom kamere početkom sljedeće godine.


tekst1sl2 10
Prvi prikaz Galaxy Z Fold 6 modela ! (maketa)

Snimke procurjelog Galaxy Fold 6 uređaja pružaju jasne naznake smjera kojim se Samsung kreće u pogledu dizajna Galaxy S24 Ultra. Detaljnije informacije bit će podijeljene čim budu dostupne.

Apple iPhone 15 Pro u Titanium izvedbi

Dali vi vjerujete da je ovo doista Samsung Galaxy Z Fold 6 telefona, odnosno dali će ovako i izgledati (dobro znamo kako je ovo prototip, odnosno maketa).

Ipak nekako nam se čini prerano za prve glasine i fotke već modela koji će tek na tržište u ljeto 2024. godine ali s druge strane tko smo mi da sudimo, zar ne? Nastavljamo pratiti razvoj Galaxy Z Fold 6 modela telefona te ćemo vas o svemu na vrijeme obavijestiti.

preporucamo.com

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

DRUGI UPRAVO ČITAJU