PAMETNI TELEFONISamsung Galaxy Z Fold 6 donosi značajni redizajn

Samsung Galaxy Z Fold 6 donosi značajni redizajn

Serija Galaxy S24 predstavlja Samsungov odlučan odgovor onima koji su smatrali da se tvrtka previše zadovoljila svojim prethodnim uspjesima.

Samsung Galaxy Fit 3 predstavljen i prije službenog predstavljanja

U nastojanju da zadrži korak s brzim razvojem tehnologije i korisničkih zahtjeva, Samsung je odlučio unaprijediti svoje sklopive telefone, a posebno ističe se Galaxy Z Fold 6, čiji se novi dizajn očekuje da će ponovno usmjeriti pozornost na ovu kategoriju uređaja.

Render Galaxy Z Fold 6 modela !

Prema najnovijim renderima koje su izradili David Kowalski i Pigtou, Galaxy Z Fold 6 donosi inovacije koje će privući pažnju ljubitelja savitljivih telefona, uključujući i one koje proizvode kineske tvrtke.

Samsung Galaxy A Fold doista postoji i na tržište dolazi s cijenom od 1,000$

Iako je Galaxy Z Fold 5 već postavljen kao jedan od najboljih sklopivih telefona na tržištu, Samsung nije želio stati na tome, već je odlučio dati novi impuls svojoj ponudi sklopivih uređaja.


2
Render Galaxy Z Fold 6 modela !

Jedan od ključnih elemenata novog dizajna je tanji profil samog uređaja, što sugerira patent koji je tvrtka nedavno podnijela. Samsung se, međutim, neće slijepo povoditi za trendom ultra tankih uređaja, shvaćajući da većina korisnika nije nužno zaljubljena u tanku eleganciju, pogotovo kada su u pitanju sklopivi telefoni.

Lijepa brojka: Samsung je 18 godina vodeći svjetski TV proizvođač

Izvješća otkrivaju da će Galaxy Z Fold 6 biti širi od svojeg prethodnika, s povećanim vanjskim i unutarnjim zaslonima, kao i promijenjenim omjerima širine i visine.


3
Render Galaxy Z Fold 6 modela !

Ovaj pristup ukazuje na pažljivo razmatranje korisničkog iskustva i udobnosti, te na nastojanje da se osigura da promjene dimenzija neće narušiti praktičnost upotrebe uređaja.

Nova Samsung Galaxy S24 serija od sada dostupna u Hrvatskoj

Uz tanji profil, Samsung razmatra i redizajn šarki kako bi se osiguralo da smanjenje debljine ne utječe na izdržljivost uređaja. Patent ukazuje na istraživanje šarki s više kućišta simetrično centriranih oko njih, što bi moglo pružiti dodatnu stabilnost i ravnomjernu raspodjelu opterećenja na ekranu.


samsung galaxy z fold5 3

Osim toga, predstavljena je i zadržna šarka koja bi pružila stabilne točke zaustavljanja prilikom sklapanja ili rasklapanja uređaja, čime bi se korisnicima omogućila taktilna povratna informacija.

GTA VI trailer II donosi datum izlaska igre

Dodatna promjena koja se nazire u renderima temeljenima na patentu odnosi se na novi dizajn niza kamera. Moduli kamera smješteni su izravno na stražnjoj strani uređaja, no nije sasvim jasno jesu li ovi detalji temeljeni na unutarnjim informacijama o samom uređaju ili su samo kreativna interpretacija dizajnera.


samsung galaxy z fold5 4

Iako je važno napomenuti da stvarni dizajn Galaxy Z Fold 6 možda neće doslovno odražavati sve aspekte predstavljene u patentu, postoji snažna naznaka da će Samsungova nova serija sklopivih telefona donijeti tanji i širi profil.

Samsung 2025. godine uvodi plaćene elemente Umjetne Inteligencije

Ova potencijalna promjena dimenzija, uz eventualno smanjenje cijene, mogla bi predstavljati ključni korak za Samsung kako bi ponovno potvrdio svoju dominaciju na tržištu sklopivih uređaja.


samsung galaxy z fold5 5

S obzirom na konkurenciju kineskih proizvođača, Samsung je svjestan da mora ostati inovativan i odgovoriti na promjene u preferencijama potrošača kako bi zadržao svoj prestižni status u svijetu mobilnih tehnologija.

preporucamo.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU