PAMETNI TELEFONISamsung Galaxy Z Fold (6) FE - ipak možemo očekivati pristupačniji preklopnjak

Samsung Galaxy Z Fold (6) FE – ipak možemo očekivati pristupačniji preklopnjak

Stigao je S24 Ultra, evo prvih dojmova

Nakon predstavljanja Galaxy S24 serije, dok se s nestrpljenjem očekuju nove Galaxy A modele telefona, postavlja se pitanje – gdje je Galaxy Z serija?

Apple iPhone 16 Pro Max imat će i dalje 48MP ali noviji Sony senzor

Iako su trenutno prisutni na tržištu Galaxy Z Flip 5 i Galaxy Z Fold 5 modeli, sva pažnja usmjerena je prema potencijalnoj Galaxy Z Fold 6 seriji.

Samsung Galaxy S24 Ultra – flagship je gol

Ranije se spominjalo da će Samsung, osim Galaxy Z Flip 6 i Galaxy Z Fold 6 modela, lansirati i jeftiniji “pristupačniji” model Galaxy Z Fold 6.

Međutim, nedavno je došlo do iznenadnog demantija od strane Samsunga, koji je poricao takve planove. Ipak, aktualna situacija sugerira da se priča o jeftinijem modelu, poznatom kao Galaxy Z Fold 6 FE, ponovno počela šuškati.

Apple iOS 17.4 donosi na AppStore instalaciju aplikacija trećih strana

Samsung ima prednost na tržištu sklopivih pametnih telefona od 2019. godine, dominirajući prvim nekoliko godina od lansiranja revolucionarnog Galaxy Folda.


bb

Međutim, sada kineski brendovi počinju napredovati u ovom segmentu, izazivajući Samsungovu dominaciju. Postoje čak tvrdnje da linija Galaxy Z više nije najbolja u svojoj kategoriji, s Honor Magic V2 i OnePlus Open modelima koji se ističu kao bolji telefoni. Da bi se suočio s ovim izazovima, Samsung razmatra različita rješenja, a jedno od njih uključuje lansiranje jeftinije verzije Galaxy Z Fold uređaja.

Samsung Exynos 2400 – svi detalji i njegove značajke

Tijekom proteklih godina, bilo je raznih izvješća o tome da će Samsung lansirati pristupačnije verzije svojih sklopivih telefona, uključujući modele iz linija Galaxy Z Flip i Galaxy Z Fold.


nn 2

Međutim, većina tih izvješća pokazala se netočnom. No, najnovije izvješće od TheElec-a tvrdi da Samsung ozbiljno razmatra lansiranje jeftinije verzije Galaxy Z Fold 6 linije kasnije ove godine. Cilj ovog poteza jasno je povećanje isporuka putem ponude sklopivih telefona po pristupačnijim cijenama.

Samsung Galaxy S25: Otkriveni detalji o moćnom Exynos 2500 čipu

Unatoč ambicijama, tvrtka je suočena s određenim nesigurnostima glede daljnjih koraka. Naime, uvjeti na tržištu pametnih telefona nisu optimalni, a pad potražnje koji se dogodio 2022. i 2023. godine mogao bi ozbiljno naštetiti profitabilnosti Samsungovih sklopivih telefona.


tekst1sl2 10

Stoga, unatoč želji za proširenjem ponude i pristupačnijim modelima, Samsung razmatra sve moguće faktore prije donošenja konačne odluke.

Samsung Galaxy S25: Otkriveni detalji o moćnom Exynos 2500 čipu

U zaključku, dok čekamo na daljnje informacije od Samsunga, ostaje nam pratiti razvoj situacije na tržištu sklopivih pametnih telefona i vidjeti hoće li se Galaxy Z Fold 6 FE zaista pojaviti kao jeftinija alternativa.

Bluetooth 5.4 – što donosi i kada dolazi

S obzirom na dinamičnost ovog segmenta, samo vrijeme će pokazati kako će se Samsung nositi s izazovima i jesu li korisnici spremni prihvatiti pristupačniju verziju flagship sklopivog telefona.

preporucamo.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU