GadgetiSamsung „Pokemon” dodatci za aktualne modele

Samsung „Pokemon” dodatci za aktualne modele

Kako bi Samsung sam sebi poboljšao prodajne rezultate i zaradio koji „euro više” na tržište je izbacio krajnje zanimljive dodatke. Radi se o maskici, prstenu te kutiji za Samsung Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch 5 (Naša Recenzija) te Galaxy Z Flip 4.

Huawei FreeBuds 5i super zvuče i kad je buka

Svi ovi dodatci ispirani su kultnim crtanim filmom „Pokemoni”. Ako se pitate zašto je baš sada Samsung odlučio na tržište predstaviti nešto ovako, rješenje je u suštini poprilično jednostavno. 27.02.2023. obilježava se kao dan kada su Pokemon video igre došle na tržište (započele prodaju u Japanu) a svi jako dobro znamo kako je Pokemon nastao u Japanu, ondje mu je domovina.

Nešto slično Samsung je napravio i prošle godine ali tada (ako se dobro sjećamo) prodaja je bila omogućena isključivo za Korejsko tržište. Ono što želimo ovdje reći je to, kako nam se čini da će ove godina prodaja ovih Pokemon motiva ipak biti dostupna na globalnoj razini.

Samsung One UI 5.1 nije dobro „legao” svima – pripazite!

Stoga ako želite svoj Galaxy Z Flip 4 „obogatiti” Pokemon maskicom s prstenom ili pak Galaxy Buds 2 Pro slušalice staviti u Poke loptu, potrebno je pričekati 27.02.2023.


svg%3e

Jer prodaja ovih dodataka neće biti moguća prije ovog datuma. Iako Samsung s ponosom predstavlja Pokemon dodatke za aktualne modele pametnih satova, sklopivih telefona i bežičnih slušalica iz svog portfelja, za sada nema naznaka o dolasku ispravka problema za One UI 5.1.

Samsung Galaxy S23 FE doći će umjesto Galaxy A74 modela – s cijenom od 700$

Nedavno smo pisali kako One UI 5.1 nije baš dobro došao na svim modelima. Jer su neki modeli odmah započeli s problemima poput slanije autonomije, nemogućnosti korištenja nekih One UI 5.1 značajki i tome slično.


svg%3e

I tada smo rekli a sada ćemo samo ponoviti, kako nam se čini da je Samsung dolazak nadogradnji na veliki broj svojih modela pametnih telefona učinio „prebrzim” korakom.

Samsung One UI 6.0 (Android 14) lista [kompatibilnih] uređaja

Da je sve to išlo sporijim tokom do navedenih problema jednostavno ne bi došlo. Ipak čini se kako Samsung to i nije baš previše briga jer sada tržištu želi ponuditi Pokemon dodatke po ne baš pristupačnim cijenama.


svg%3e

Tako za primjer kažimo kako će maskica za Galaxy Z Flip 4 koštati 50$, dok će Galaxy Buds 2 Pro kutijica odnosno Poke lopta koštati 40$.

Apple iOS 16.4 i iPadOS 14.4 beta donose novitete po pitanju obavijesti

Zaštita (možemo reći zaštitna maska) za Galaxy Watch 5 pametni sat stajat će također 40$. Mogli su slobodno te iznose malo smanjiti i samim time tako „Pokemon dan” učiniti dostupnijim svima.

svg%3e

No vodeći se onom „ako imaš slušalice, pametni sat ili telefon imaš i za dodatak”, cijene su takve kakve jesu. Još .jednom kažimo kako će kupnja ovih Pokemon dodataka biti moguća tek 27.02.2023. (putem Samsung službene stranice) a do kada će ista i trajati, do za sada nije poznato.

preporucamo.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU