PAMETNI TELEFONISamsung prikazu sve AI značajke nove Galaxy S24 serije u praksi

Samsung prikazu sve AI značajke nove Galaxy S24 serije u praksi

Stigao je S24 Ultra, evo prvih dojmova

Samsung je predstavio impresivan niz novih mogućnosti umjetne inteligencije (AI) na nedavnom Galaxy Unpacked događaju, dio Galaxy AI paketa na najnovijoj Galaxy S24 seriji pametnih telefona.

Preuzmite Samsung Galaxy S24 pozadine i učinite vaš Android moćnim strojem!

Ove inovacije obećavaju transformirati način na koji korisnici komuniciraju, stvaraju i uređuju sadržaj na svojim uređajima.

Live Translate

Jedna od najznačajnijih novih značajki je Live Translate, koja omogućava dvosmjerne glasovne prijevode u stvarnom vremenu na 13 jezika. Ova funkcija je integrirana izravno u aplikaciju Samsung Phone, pružajući korisnicima mogućnost da komuniciraju na svom materinjem jeziku s lakoćom, bez obzira na jezičnu barijeru.

Podržani jezici uključuju kineski, engleski, španjolski, francuski, njemački, hindski, talijanski, japanski, korejski, poljski, portugalski, tajlandski i vijetnamski, s obećanjem da će se dodati dodatni jezici putem budućih softverskih ažuriranja.

Samsung Galaxy S24 Ultra postavlja nove standarde izdržljivosti i jasnoće prikaza uz Corning® Gorilla® Armor

Važno je naglasiti da su prijevodi izvedeni na samom uređaju, čime se osigurava privatnost korisnika, a telefonski pozivi ostaju sigurni od neovlaštenog pristupa.

Započnite novu eru AI pametnih telefona sa Samsung Galaxy S24 serijom

Live Translate predstavlja korak naprijed u globalnoj komunikaciji, čineći pametni telefon još korisnijim alatom za putnike, poslovne ljude i sve koji žele lako komunicirati na više jezika.

Transcript Assist

Transcript Assist je još jedna revolucionarna značajka koja olakšava rad s glasovnim snimkama. Integrirana u aplikaciju Samsung Voice Recorder, ova značajka može ne samo prepisati glasovne snimke, već ih i prevesti na željeni jezik te sažeti sadržaj.

Ona također ima sposobnost razlikovanja različitih zvučnika unutar iste snimke, što je korisno za sastanke ili intervjue s više sudionika.

Chat Assist

Chat Assist, slično kao i Live Translate, pruža mogućnost prevođenja poruka na podržane jezike. Ova značajka djeluje unutar aplikacije Samsung Messages, kao i u aplikacijama za razmjenu poruka trećih strana.

Ona ne samo da prevodi poruke, već korisnicima nudi i prijedloge različitih stilova pisanja i tonova, prilagođavajući se različitim vrstama razgovora.

Note Assist

Note Assist donosi inovacije u upravljanju bilješkama unutar Samsung Notes aplikacije. Ova značajka automatski oblikuje bilješke pomoću nekoliko predložaka za odabir, čime olakšava organizaciju i pregledavanje vaših zabilješki.

Također, generativno uređivanje omogućava korisnicima da istaknu objekte na slikama te ih mijenjaju veličinom, pomaknu ili čak izbrišu pomoću umjetne inteligencije koja koristi naprednu tehnologiju ispune svjesne sadržaja.

Samsung Galaxy S24 Ultra vs Samsung Galaxy S23 Ultra

Uz to, značajka uređivanja prijedloga donosi mogućnost automatskog poboljšanja slika putem promjene profila boja i uklanjanja odraza. Ovo je posebno korisno za ljubitelje fotografije koji žele brzo i jednostavno poboljšati svoje snimke bez potrebe za naprednim znanjem o uređivanju fotografija.

Zaključak

Samsungov Galaxy AI paket na Galaxy S24 seriji pametnih telefona jasno ukazuje na predanost tvrtke inovacijama i poboljšanjima korisničkog iskustva.

Samsung Galaxy S24 Plus vs Samsung Galaxy S23+

Ove napredne značajke umjetne inteligencije ne samo da olakšavaju svakodnevni život korisnicima, već i postavljaju novi standard u industriji pametnih telefona.

S mogućnostima poput Live Translate, Transcript Assist, Chat Assist, Note Assist i uređivanja prijedloga, Samsung jasno pokazuje svoju ulogu lidera u razvoju AI tehnologije na mobilnim uređajima.

Samsung Galaxy S24 vs Samsung Galaxy S23

Očekuje se da će ove inovacije dodatno promijeniti način na koji korisnici komuniciraju, rade i izražavaju svoju kreativnost na svojim pametnim telefonima.

preporucamo.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU