PAMETNI TELEFONISamsung prolazi kroz povijest i predstavlja Galaxy S24 Ultra

Samsung prolazi kroz povijest i predstavlja Galaxy S24 Ultra

Samsung je nedavno potvrdio da će 17. siječnja održati svoj dugoočekivani događaj Galaxy Unpacked, na kojem će predstaviti svoju najnoviju seriju pametnih telefona – Galaxy S24.

Samsung službeno potvrdio Galaxy Unpacked za 17.01.2024. – stižu Galaxy S24 telefoni

Ova potvrda dolazi nakon niza glasina i nagađanja koja su kružila tech zajednicom, a sada se očekuje da će Samsung ponovno postaviti standarde u industriji mobilnih telefona.

Teaser kampanja za ovaj događaj upravo je dobila pojačanje u obliku novog video oglasa koji vodi gledatelje kroz putovanje kroz povijest Samsungovih mobilnih uređaja.

Huawei usprkos pritiscima bilježi rekordan prihod u 2023. godini

Počevši od 1988. godine, video nas vodi kroz četiri desetljeća inovacija koje su oblikovale krajolik mobilne telefonije. Prvi prikazan je pravi “telefon od cigle” iz 1988. godine, označavajući početak ere mobilnih telefona i slobode telefoniranja bez potrebe za žicom.


1 2

Skakanje unaprijed u 1999. godinu donosi nam Samsungov prvi TV telefon, uređaj koji je koristio standard digitalnog multimedijskog emitiranja (DMB) kako bi omogućio gledanje televizijskih programa uživo na mobilnom uređaju.

Znaju se detalji vezani uz prednarudžbu Samsung Galaxy S24 serije

Ovaj korak u tehnološkoj evoluciji ukazuje na Samsungovu predanost istraživanju novih mogućnosti i uvodenju inovacija koje mijenjaju način na koji koristimo mobilne uređaje.


2 2

Sljedeća značajna postaja u povijesti Samsunga dogodila se 2011. godine s lansiranjem originalnog Galaxy Notea. Ovaj uređaj bio je pionir u iskustvu telefona s velikim zaslonom i pokazao je potražnju tržišta za pametnim telefonima s poboljšanim mogućnostima prikaza.

Apple je i dalje prvi po prodaji premium pametnih telefona ali slabije no 2022.

Samsung je tada prepoznao potrebu za većim zaslonima kako bi korisnicima pružio bolje iskustvo gledanja, igranja i rada na svojim uređajima.


3 1

Godina 2014. označena je lansiranjem Galaxy S5, koji je predstavio P67 otpornost na vodu i prašinu. Ova značajka postala je standard u industriji, pružajući korisnicima veću izdržljivost i sigurnost.

Znaju se detalji vezani uz prednarudžbu Samsung Galaxy S24 serije

Istovremeno, Galaxy S6 Edge donio je inovaciju u obliku bežičnog plaćanja karticama putem Samsung Paya, stvarajući jednostavniji način za obavljanje financijskih transakcija pomoću pametnog telefona.


4

Slijedi 2019. godina, koja je označena kao prekretnica u mobilnoj tehnologiji s pojavom Galaxy Z Flipa, Samsungovog prvog sklopivog pametnog telefona.

WhatsApp će koristiti Google Drive za pohranu podataka

Ovaj uređaj, zajedno sa Galaxy Z Foldom, otvorio je novo poglavlje u dizajnu mobilnih uređaja i postavio temelje za budući razvoj ovog segmenta tržišta.


5

Video oglas zatim završava najnovijim dodatkom Galaxy obitelji – S24 Ultra. Silueta ovog uređaja najavljuje “novu eru mobitela”, sugerirajući da će Galaxy S24 serija donijeti inovacije i poboljšanja koja će ponovno definirati standarde u mobilnoj industriji.

Google testira “Asistenta za AI podršku” za pitanja o Googleovim uslugama

Specifikacije i značajke S24 Ultra još uvijek su tajanstvene, ali očekuje se da će Samsung još jednom impresionirati korisnike visokokvalitetnim zaslonom, naprednim kamerama, brzim procesorima i inovativnim značajkama.


6

Očekivanja su visoka, s obzirom na Samsungovu povijest inovacija i predvodničke uloge u mobilnoj industriji. Galaxy Unpacked događaj zakazan za 17. siječnja bit će prilika za svjetsko predstavljanje ove nove serije pametnih telefona, a ljubitelji tehnologije s nestrpljenjem iščekuju da vide kako će Samsung ponovno oblikovati način na koji koristimo mobilne uređaje u 2024. godini.

preporucamo.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU