PAMETNI TELEFONISamsung započeo "rezervacije" za Galaxy S23 modele – poznate su cijene

Samsung započeo “rezervacije” za Galaxy S23 modele – poznate su cijene

Kako se polako bliži vrijeme (01.02.2023.) kada će Samsung na Galaxy Unpacked događaju predstaviti novu seriju Galaxy S23 pametnih telefona, tako je internet svakim danom sve više ispunjeniji detaljima istih.

Iako smo do sada o nadolazećim Samsung Galaxy S23 modelima sve i rekli, danas ćemo sve to pokušati skupiti na hrpu i reći još poneki detalj.

Samsung Galaxy Unpacked 2023: Podijelite epsko iskustvo

Zna se tako kako će Samsung Galaxy S23 modeli dolaziti s minimalno 128GB interne memorije. Poznato je također kako će čitava Galaxy S23 serija biti pokretana Snapdragon čipovima, točnije radi se modelima Snapdragon 8 Gen 2.


tekst1sl8
(S lijeva na desno): Galaxy S23, Galaxy S23+, Galaxy S23 Ultra

Poznato je i to kako će kamera na Galaxy S23 te Galaxy S23+ biti nešto „malo” naprednije u odnosu na Galaxy S22 modele. Ipak ovdje moramo spomenuti jednu promjenu a ona se dotiče stražnjeg modula kamere.

tekst1sl1 1

On dolaskom Samsung Galaxy S23 modela neće više biti onako „istaknut” odnosno kao da se zaista radi o nekom „otoku”, već će stražnji modul kamere biti više nalik onome što smo imali prilike vidjeti kod Samsung Galaxy A53 modela pametnog telefona.

Samsung donosi One UI 5.1 na Galaxy S20 modele

Dakle onako izraženog stražnjeg modula više neće biti i čini se kako je to prošlost ako se pita Južno Korejskog proizvođača.

Samsung Galaxy S23 Ultra će ove godine osim Snapdragon čipa sa sobom dovesti i 200MP glavnu kameru, koja bi (kako glasine govore) trebala značajno poboljšati noćne fotografije.

tekst1sl2

Osim boljih noćnih fotografija sve se više spominju i poboljšanja u obliku stabilizacije te boljim fokusom. Ali naravno za potvrdu ovih glasina potrebno će biti da prođe još nekoliko dana.

Samsung Galaxy Z Fold 5 biti će teži i deblji – razlog tome je S-Pen

Potvrda  već dobro poznatih informacija je tu, internetom su se proširile i fotografije koje prikazuju Samsung Galaxy S23 te Samsung Galaxy S23+ modele u „svojim bojama”.

Tako imamo prilike vidjeti oba modela u bojama: Phantom Black, Botanic Green, Misty Lilac, and Cotton Flower. Ove boje bit će dostupne na Samsung Galaxy S23 te Samsung Galaxy S23+ ali se govori kako će i Samsung Galaxy S23 Ultra također doći na tržište sa (gotovo) istim bojama.

Samsung prikazao OLED zaslon (2000 nita) namijenjen Galaxy S23 modelima

Za kraj želimo reći kako je Internet „dobio” i početne cijene sa Samsung Galaxy S23 modele a one se kreću:

  • Samsung Galaxy S23 (799$)
  • Samsung Galaxy S23+ (999$)
  • Samsung Galaxy S23 Ultra (1199$ za model od 256GB)

Osim dostupnim cijena tvrtka je dana učinila dostupnim i predbilježbe pa sve detalje možemo pronaći na službenim stranicama.

Samsung Galaxy S23 Ultra vs Samsung Galaxy S22 Ultra 5G

Ono što smo već nebrojeno puta ponovili a i ponovno ćemo, koliko god cijena bila (a čini nam se da nije previsoka u odnosu na prethodnika) Samsung će i ove 2023.godine zabilježiti veliki interes za svoje Galaxy S23 modele pametnih telefona.

preporucamo.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU