TutorijaliSaznajemo koji je najbolji web hosting u Hrvatskoj

Saznajemo koji je najbolji web hosting u Hrvatskoj

Web hosting server je na kojem se pohranjuju svi podatci (slike, video, tekst…) s vaše web stranice i upravo zbog toga veoma je važno da za vašu web stranicu odaberete najbolji web hosting. U današnjem tekstu donosimo vam par firmi koje se bave iznajmljivanjem web hostinga, te saznajemo koji je najbolji web hosting u Hrvatskoj!

Veoma je važno razlikovati dva glavna pojma koja se vežu uz web stranice, a to su domena i hosting. Domena je adresa (link) web stranice, tj. veza preko koje dolazite do hostinga (servera) web stranice.

Koji hosting odabrati?

Hosting planovi razlikuju se po količini podataka koje mogu pohraniti, te brzini po kojoj mogu prenesti podatke s servera do hostinga. Ovisno o tome kakvu web stranicu imate, te koliko posjetitelja planirate imati na stranici, važno je da odaberete hosting po vašoj mjeri. Koliko podataka može pohraniti hosting morate paziti ukoliko na stranici planirate imate mnogo video klipova ili slika, dok ukoliko planirate otvarati web stranicu koja se ponajviše bavi vijestima tekstualnog oblika ili pak blog, tada je ovo manje bitno. Ono na što morate obratiti pozornost je koliko vaš hosting može prihvatiti posjetitelja, jer ukoliko vaša stranica ima puno posjetitelja, a koristite najjeftiniji hosting plan, tada će vam stranica biti nedostupna nakon što se popuni broj posjetitelja.

Ukoliko niste sigurni koji web hosting plan bi vam odgovarao, slobodno se možete javiti na email ili broj telefona bilo koje hosting firme kod koje planirate uzeti hosting, te vjerujemo kako će vam oni bez dodatnih troškova savjetovati hosting plan koji će zadovoljiti sve vaše potrebe.

youtube video

Najbolji hosting?

I konačno smo došli do toga djela teksta gdje ćete saznati koji web hosting u Hrvatskoj je najbolji. izdvojili smo studio4web.com, infonet.hr, te plus.hr hosting. I upravo redoslijedom kojim smo ih nabrojali, možemo i reći da je studio4web.com najbolji web hosting u Hrvatskoj upravo zbog toga što nudi slične kvalitete, no po znatno nižoj cijeni od konkurenata. Također preporučujemo korištenje hrvatskih web hostinga iz razloga što su vam tada serveri na kojima se nalazi vaša web stranica na Balkanu.

Želite saznati što je to kloniranje diska? Pročitajte si naš članak na tu temu.

Slični postovi:

DRUGI UPRAVO ČITAJU