PAMETNI TELEFONISony Xperia 1 VI: Otkrivena moćna 48MP trostruka kamera

Sony Xperia 1 VI: Otkrivena moćna 48MP trostruka kamera

iOS 18 – Povijesno ažuriranje s naglaskom na AI

Sony Xperia 1 VI, najnoviji vodeći model japanskog tehnološkog diva, sprema se zauzeti tržište pametnih telefona s impresivnim poboljšanjima u odnosu na svoje prethodnike.

Netflix ukida “osnovni” paket od 11,99$

Posljednje curenje informacija, koje potječe od pouzdane izvore @InsiderSony, otkriva intrigantne detalje o konfiguraciji stražnje kamere ovog nadolazećeg pametnog telefona.

Sony Xperia 5 V dobila Android 14 nadogradnju

Prema najnovijem izvještaju, Sony Xperia 1 VI će imati trostruku stražnju kameru, što označava veliki korak naprijed u usporedbi s prethodnim modelima.

Instagram donosi “flipside” – više privatnosti u obliku sekundarnog profila

Curenje podataka baca svjetlo na tri senzora od 48 MP, svi opremljeni Exmor T for mobile tehnologijom, novim senzorom slike koji donosi dvoslojni tranzistorski piksel.

Jedan od tri senzora ima impresivnu veličinu od 1/1,4 inča s mikro pikselima od 1,12 μm i širokim otvorom blende od f/1,4. Ovaj senzor nudi full-pixel dual-PD autofokus i 2x optički zoom, pružajući korisnicima vrhunsku fleksibilnost u fotografiranju.

PayPal uvodi AI alate sa šest novih značajki

Drugi senzor, veličine 1/2,7 inča, opremljen je Sonyjevom 2×2 On-Chip Lens (OCL) tehnologijom, pružajući poboljšanu osjetljivost, rezoluciju snimanja, dinamički raspon i brzinu.

Ovaj senzor također sadrži ultraširokokutnu leću s žarišnom duljinom od 14-18 mm, dopuštajući korisnicima zabilježiti šire perspektive u svojim fotografijama.

Jony Ive imao je u planu spojiti Pro i Air u jedan MacBook – Apple nije dao odobrenje

Treći senzor, također Exmor T for mobile, iste veličine kao drugi, djeluje kao telefoto senzor s mogućnošću 3x optičkog zooma i 6x senzorskog crop zooma.


2 50

Ova napredna konfiguracija kamere obećava korisnicima nevjerojatnu raznolikost u fotografiranju, bilo da se radi o snimanju pejzaža, portreta ili makro fotografija.

Android: Aplikacije trećih strana uskoro će moći koristiti pun potencijal kamera

Značajno je napomenuti da će Sony Xperia 1 VI biti predstavljena na Mobile World Congress (MWC) 2024, zakazanom za 26. veljače. Očekuje se da će ova premijera donijeti brojne inovacije i dodatne informacije o pametnom telefonu.


3 30

S obzirom na impresivne karakteristike kamere, Xperia 1 VI obećava isporučiti visokokvalitetno iskustvo fotografiranja koje će privući ljubitelje mobilne fotografije.

Xiaomi 15 i 15 Pro na tržište će u jesen i donose Snapdragon 8 Gen 4

Ovo najnovije curenje informacija potvrđuje ranije nagađanja iz rujna prošle godine, koja su sugerirala da će Sony Xperia 1 VI biti lansirana ubrzo nakon serije Samsung Galaxy S24.

Sa Samsungom već na tržištu s najnovijim modelima, sada je samo pitanje vremena kada će Xperia 1 VI zauzeti svoje mjesto u središtu pažnje ljubitelja tehnologije.

Samsung Galaxy Z Fold (6) FE – ipak možemo očekivati pristupačniji preklopnjak

Sony Xperia 1 VI obećava podići letvicu u svijetu pametnih telefona, posebno kada je riječ o kamerama. Trostruka stražnja kamera s naprednim senzorima i funkcionalnostima sugerira da će ovaj pametni telefon postati prvi izbor za ljubitelje mobilne fotografije.

Fossil napušta pametne satove

S nestrpljenjem iščekujemo službeno predstavljanje na MWC 2024, kako bismo dobili potpunu sliku o svim inovacijama koje Sony planira donijeti na tržište.


preporucamo.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU