TVSportska tribina ili kauč? Uz Samsung NEO Qled televizor razlike nema.

Sportska tribina ili kauč? Uz Samsung NEO Qled televizor razlike nema.

Svi znamo uzbuđenje uz koje pratimo male ekrane dok igraju naš omiljeni sportski tim i taj osjećaj je jedinstven, a opet univerzalan za sve nas.

Neo QLED 2022 televizori donose obilje tehnologija i značajki koje će zablistati upravo sa sportom na zaslonu, a u nastavku saznajte više o njima.

Slika i zvuk kao da ste u prvim redovima stadiona

Sportski prijenosi često su vrlo dinamični pa je bitno da slika našeg televizora bude jasna i kvalitetna. Zahvaljujući Quantum Matrix tehnologiji, na zaslonu ćete kristalno jasno moći vidjeti i najsitnije detalje pa u slučaju da sudac na terenu previdi zaleđe, možete biti sigurni da vi nećete.

Njegov moćni 8K procesor umjetnom inteligencijom pojačava razinu kontrasta i pruža vrhunski prikaz slike što kod sportskih prijenosa i događaja značajno pridonosi iskustvu gledanja, jer za razliku od skupocjenih filmova pri snimanju sportskih natjecanja koriste se agilnije, ali rezolucijom slabije kamere kojima je cilj uhvatiti pokret u dinamičnom okruženju.

Nadalje, za najrealističniji prikaz boja Neo QLED televizori koriste Quantum Matrix tehnologiju, dok Quantum HDR 64x dodaje onaj završni detalj koji će omogućava HDR 10+ prikaz sadržaja zbog kojeg se vaš dnevni boravak pretvara u stadion. Zahvaljujući ovim značajkama na zaslonu ćete kristalno jasno moći vidjeti i najsitnije detalje.

Navijanje je sastavni dio svakog kompetitivnog sporta, pri čemu je zvuk jednostavno ključan. I dok na tribinama možete biti sigurni da će vas ponijeti atmosfera navijača oko vas, kod kuće ispred Neo QLED televizora taj zadatak odraditi će vrhunski Samsung soundbar. Kako biste doslovno uronili u prijenos koji gledate, pobrinut će se Dolby Atmos i Q-symphony tehnologija čiji zvuk potpuno ispunjava prostoriju i stvara uzbudljivo iskustvo.

Televizor koji može više

Za one koji se uz sportske prijenose vole opustiti i uz najnovije videoigre na temu sporta, Samsung NEO QLED Smart TV obogaćen je Gaming Motion tehnologijom, točnije Motion Xcelerator Turbo Pro koji prati velike brzine pokreta i pruža vrhunsku jasnoću svake kretnje.

Osim toga, značajaka automatskog načina rada s niskom latencijom (ALLM) za sprječavanje ulaznog kašnjenja savršena je postavka koja osigurava da se svaka zamišljena akcija ili pokret u video igri dogodi istovremeno s pritiskom gumba na igraćoj konzoli. Organizirajte turnir u nogometnim video igrama sa svojim prijateljima ili tijekom poluvremena odigrajte kratku rundu virtualnog tenisa.


fb neoqled3 1

Ako ste ipak jedna od onih osoba koja se stresa rješava dobrim treninzima, a nije ljubitelj odlazaka u teretanu, NEO QLED Smart TV nudi opciju Slim Fit kamere. Trenera možete nazvati putem videopoziva ili izabrati jedan od treninga koje nudi Samsung Health opcija na vašim pametnim telefonima, a lako ga možete povezati s ovim modelom televizora. Osim „slim“ kamere, jednako „slim“ je i dizajn ovog modela koji unatoč brojnim vrhunskim značajkama ne zauzima puno prostora.

Pravo vrijeme za kupovinu novog televizora upravo je sada jer u sklopu posebne promocije za kupovinu novog Neo QLED 2022 televizora od 75” ili većih dimenzija, kupci na poklon dobivaju The Freestyle prijenosni i kompaktni projektor za uživanje na putu. Osim moćnog i praktičnog projektora, svi koji iskoriste spomenutu promociju ostvaruju pravo i na tri godine dodatnog Samsung jamstva na  odabrani TV.

Više o promociji na linku.


hr national promo neo qled

DRUGI UPRAVO ČITAJU