INTERNETStigla pretplata za verifikaciju na Instagramu

Stigla pretplata za verifikaciju na Instagramu

Meta Verified će biti usluga pretplate koja vam omogućava da verifikujete svoj profil državnim dokumentom, dobijete plavu značku, dobijete dodatnu zaštitu od lažnog predstavljanja, najavio je Zuckerberg

Mark Zuckerberg najavio je kako će kompanija Meta pokrenuti uslugu plaćene pretplate koja će korisnicima omogućiti verifikaciju svojih naloga, piše CNN.

– Meta Verified će biti usluga pretplate koja vam omogućava da verifikujete svoj profil državnim ID-om, dobijete plavu značku, dobijete dodatnu zaštitu od lažnog predstavljanja protiv profila koji tvrde da ste vi i dobijete direktan pristup korisničkoj podršci – kaže Zuckerberg.

Meta je u izjavi pojasnila da neće biti promena na nalozima koji su već verifikovani. Pretplata je namenjena pojedincima starijim od 18 godina, ali ne za naloge kompanija.

– Razvijamo značenje plave značke kako bismo se usredotočili na autentičnost kako bismo mogli proširiti pristup proveri na više ljudi. Prikazaćemo broj pratilaca na više mesta kako bi ljudi mogli razlikovati koji su nalozi značajne javne osobe među nalozima koji dele isto ime – rekao je portparol Mete.

Meta Verified koštaće 11,99 dolara mesečno na webu ili 14,99 dolara mesečno na iOS-u, rekao je u komentaru objavljenom na njegovom Facebook nalogu. Dodao je da će proizvod biti lansiran prvo u Australiji i Novom Zelandu ove nedelje i u više zemalja uskoro.

www.itvesti.info

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

DRUGI UPRAVO ČITAJU