PAMETNI TELEFONISvi iPhone 15 modeli imati će glavnu kameru od 48MP – zaista?

Svi iPhone 15 modeli imati će glavnu kameru od 48MP – zaista?

Čini se kako niza nekakvih „loših” stvarni napokon da dođemo do nečega, što će nas svih obradovati.

Zašto moj iPhone zapne pri pripremi ažuriranja i kako to popraviti?

Naravno kada smo spomenuli „loše stvari” mislili smo na skupoću Apple Vision Pro VR headseta te ne dolazak iOS-a 17 na neke „još uvijek popularne” iPhone modele.

AMD predstavio Ryzen Pro 7000 – za stolna (desktop) i prijenosna računala

Ali takvo je tržište telekomunikacija i jednostavno što se prije pomirimo s time, bit će nam lakše i jednostavnije. Ipak danas smo vam odlučiti donijeti jednu veselu i radosnu vijest.

S lijeva na desno: iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro, iPhone 15, iPhone 15 Ultra (a.k.a Pro Max) !

Za koju se potajno nadamo kako će zaista biti istinita – odnosno kako neće ostati negdje tamo izgubljena u bespućima tvrtke Apple. Zasigurno ste već pročitali naslov pa vam je sve (manje više) jasno.

Nothing Phone (2) – predstavljanje 11.07.2023.

I da, zaista se govori kako će svi iPhone 15 modeli doći s glavnom kamerom od 48MP. Eto vidite kako USB Type-C neće biti jedina „poveznica” između „Pro” i „običnih” modela, već će se to odraziti i na pitanje kamera.

tekst2sl1 8

Čini se kako je Apple doista došao do zaključka kako je s iPhone 14 serijom (koja je još aktualna) napravio čitav niz različitosti a to korisnici i nisu baš podržali.

Intervju: Li Changzhu, Huawei: XMAGE se nastavlja razvijati

xff 970x250 hr

Ali odmah na početku želimo „natuknuti” i nametnuti jednu činjenicu. Budite sigurni kako će Apple ipak napraviti neke razlike između „Pro” i „običnih” modela telefona odnosno kamera pa taman one zaista i bile sve rezolucije od 48MP.

tekst2sl3 5

Već nam se sada nameće jedan odgovor sam od sebe na to pitanje. A ono je kako će Apple u svoje nadolazeće iPhone 15 Pro i iPhone 15 Ultra (a.k.a Pro Max) implementirati neke značajke i dodatne elemente korištenja s nedavno predstavljenih Apple Vision Pro VR naočala.

Apple – (besplatno) preuzmite bete: iOS 17, iPadOS 17, MacOS Sonoma, watchOS 10

Naravno ovome ide u prilog što će Apple A17 Bionic isključivo ostati rezerviran za „Pro” modele, dok će iPhone 15 i iPhone 15 Plus ostati na ovogodišnjem Apple A16 Bionic čipu.

tekst2sl4 5
Čitava iPhone 15 linija donosi USB Type-C sučelje za sinkronizaciju i punjenje !

Najvjerojatnije će iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max ponuditi bolje performanse, zahvaljujući A17 čipu koji će ostati ekskluzivan za njih. Vizualno, Appleovi vrhunski iPhonei također mogu biti opremljeni novim dizajnom zaobljenih rubova.

Apple Vision Pro donosi dioptrijske leće po cijeni od 300$

Priča se da izgled crpi inspiraciju iz Appleovih najnovijih MacBookova. Osim toga, ovogodišnji iPhone Pro i Pro Max mogli bi odbaciti okvir od nehrđajućeg čelika u korist izdržljivijeg okvira od titana.

tekst3sl2 1

Bez obzira hoće li iPhone 15 modeli imati inspiraciju dizajna s MacBook računala, nas veseli što se napokon rješavamo Lighting priključka koji je zaista zastario. Na njegovo mjesto dolazi USB Type-C pa možda sada (nakon predstavljanja u rujnu) Apple će napokon imati vremena da se „baci” u razvoj sklopivog modela iPhone telefona.

preporucamo.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU