TVTelevio, nova usluga gledanja televizije putem interneta od nedavno je dostupna i...

Televio, nova usluga gledanja televizije putem interneta od nedavno je dostupna i u Hrvatskoj

Televio donosi bogatu ponudu programa i napredne funkcije koje će promijeniti dosadašnji način gledanja vaših omiljenih TV kanala. Osim visoke kvalitete slike, možete se veseliti širokoj lepezi podržanih uređaja i mogućnosti gledanja televizije na više uređaja odjednom. Cijena je također vrlo povoljna.

Televio je moderna platforma, koja omogućuje gledanje televizije putem interneta. Namijenjena je svim korisnicima koji traže jednostavan i brz pristup televizijskim kanalima. Već godinama donosi zabavu na televizijske ekrane gledateljima u Češkoj, Slovačkoj i Poljskoj, a sada je stigla i u Hrvatsku. Televio možete isprobati već sada.

Osim bogate ponude televizijskih kanala, Televio nudi i napredne funkcije. Zahvaljujući njima moguće je emisiju bilo kad zaustaviti, po volji premotati ili pustiti od početka. Među glavne prednosti spada mogućnost gledanja TV programa čak 7 dana unatrag te funkcija snimanja s kapacitetom do čak 120 sati. Što je najbolje, snimke poslije imate na raspolaganju na svim uparenim uređajima.

U ponudi su 3 glavna paketa: BASIC, FAMILY i PREMIUM koji se razlikuju prije svega po broju kanala, kapacitetu snimaka i cijeni. Ali, ne brinite, moderne funkcije su uključene u sva tri paketa. Svi paketi nude mogućnost gledanja programa unatrag i isti broj uparenih uređaja.

Televio će tako razveseliti posebice kućanstva s više TV prijamnika. S jednim korisničkim računom možete bez dodatnih troškova upariti čak 2 Smart TV-a, pri čemu je usluga istovremeno dostupna i na mobilnim uređajima.


televio 2

Programska ponuda uključuje za hrvatskog gledatelja sve nacionalne kanale, kao što su HRT, Nova TV, RTL, CMC i Sportska TV, premium HBO kanale, kanale The Walt Disney i Discovery Communications grupacija poput National Geographic i Eurosport te mnoge druge. Od siječnja 2023. će se ponuda TV kanala postupno proširivati.

 

Što se tiče naknade, kao i većina streaming platformi, Televio se bazira na mjesečnoj pretplati. Korištenje Televio usluge je bez obveza, a pretplatu je moguće u bilo kojem trenutku otkazati. Za nove korisnike dostupan je probni mjesec, kada je moguće naručiti BASIC paket za samo 0,75 kuna (0,10 €).

Više informacija o Televio usluzi

Televio je internetska televizija koja nudi više od 130 TV kanala te niz modernih funkcija, koje će promijeniti vaš dosadašnji način gledanja televizije. Emisije možete bilo kada zaustaviti, prevrtiti, pustiti od početka ili ih snimiti za kasnije. Većinu TV kanala je moguće gledati čak 7 dana unatrag, a za snimanje imate na raspolaganju čak 120 sati.

Televio usluga je dostupna na mnogim uređajima – od pametnih televizora, preko osobnih i prijenosnih računala, pa sve do mobilnih uređaja. Možete preuzeti Televio aplikaciju na odabranim modelima pametnih televizora Samsung i LG, kao i na televizorima i set-top boxevima s operativnim sustavom Android TV (npr. Sony, Philips, Sharp, Thomson). Među podržanim uređajima je naravno ii Apple TV.


televio television over the internet anytime anywhere

Mobilne aplikacije su dostupne za preuzimanje u trgovinama App Store i Google Play, što znači da televiziju možete gledati i na svom mobitelu ili tabletu s operativnim sustavom iOS i Android. Korisne su također funkcije za prijenos slike Chromecast i AirPlay, koje će vam prenijeti sliku s mobilnog uređaja na veliki televizijski ekran.

Usluga Televio je dostupna putem interneta preko bilo kojeg internet providera, a njezina aktivacija je brza i jednostavna. Dovoljno je odabrati jedan od tri glavna paketa, registrirati se i dovršiti narudžbu, pri čemu cjelokupni proces ne oduzima ni 3 minute.

Ako volite slobodu izbora, svidjet će vam se činjenica da Televio možete pratiti bez obveza a svoju pretplatu možete bilo kada otkazati. Registrirati se možete samo na području Hrvatske, ali uslugu poslije možete koristiti na području cijele EU. Čak i kada putuju ili su na odmoru, gledatelji neće propustiti svoje omiljene emisije.

Televio je u Hrvatskoj od prosinca 2022. Radi se o poznatoj usluzi, koju dobro znaju gledatelji u Češkoj, Slovačkoj i Poljskoj.

DRUGI UPRAVO ČITAJU