BiznisTesla Phone 5G doći će kao „kazna „ Appleu i Googleu –...

Tesla Phone 5G doći će kao „kazna „ Appleu i Googleu – tvrdi Musk

Elon Musk odnosno njegova „matična tvrtka” Tesla već duže vrijeme „radi” na idućem proizvodu. Ne ovoga puta riječ neće biti o Tesla električnom automobila ali će se u električni automobil u velikoj mjeri vezivati.

Tesla ulazi na tržište pametnih telefona – Tesla Pi 5G

Radi se o Tesla Phone 5G ili kako se još naziva i Tesla Phone Pi 5G, odnosno o pametnom telefonu koju ova tvrtka planira predstaviti a njezin razvoj „navodno” je već završnoj fazi. Ono što je zanimljivo a što se do sada i nije znalo je namjera kojom je Elon Musk odlučio napraviti odnosno stvoriti Tesla Phone 5G.

Ako je vjerovati njegovim aktualnim Twitter postovima (a vjerujemo da znate čitavu priču oko Twitter društvene mreže). Razlog je taj da je Elon Musk jednostavno zaprijetio Appleu i Googleu ako uklone Twitter iz svojih trgovina za mobilne platforme: Android i iOS.

Tesla donosi „Superchargere” za vozila koja nisu Tesla

Kako će tržište dobiti što prije novog proizvođača pametnih telefona. Možebitni razlog uklanjanja Twitter društvene mreže s Google Play Store odnosno Apple App Store trgovina leži u tome da jednostavno Apple i Google ne odobravaju politiku i način vođenja Twittera.


tekst4sl3 1

Od strane njegova novog vlasnika Elona Muska. Musk je do sada „mudro šutio” ali sada jednostavno želi reći svoje mišljenje odnosno želi iskazati javno negodovanje istim.

„Twitter 2.0” pred dolaskom – Musk daje ultimatum radnicima

Čitava priča ustvari je započela komentarom (Twitom) Liz Wheeler koja je rekla ako Google i Apple uklone Twitter iz svojih mobilnih trgovina, Elon Musk jednostavno treba tržištu ponuditi „alternativu”.

tekst4sl1 2

Jer kako su korisnici više umorni od tržišta nad kojim se nalaze samo iPhone odnosno Android pametni telefoni. A poznavajući Elona Muska, čovjeka koji radi vrhunske električne automobile i gradi rakete za odlazak na Mars, jedan mali „glupi” pametni telefon i ne bi bio odveć veliki problem.

GTA VI izlazi 2024. godine – tako tvrdi Microsoft

Nije dugo tu trebalo čekati na odgovor Elona Muska koji je rekao kako se nada da to toga iskreno neće doći, no ako i dođe da će tržište dobiti „alternativu” u obliku Tesla Phone 5G pametnog telefona.


tekst4sl5 1

Ipak trebamo imati na umu kako se udio Elona Muska u Tesli ove godine „smanjio” na ukupnih 54%. Što može biti kritično u smislu kako Teslini dioničari i izvršni odbor i neće baš odobravati ovaj Muskom „izlet” i korištenje Teslinih novčanih sredstava i imena u svrhu podupiranja Twitter društvene mreže.

Samsung Galaxy A34 5G – značajke i prvi prikaz dizajna

Usprkos ovome Twitter i dalje slovi za jednu od profitabilnijih društvenih mreža na iOS te Android platformama. Stoga se nadamo kako je Elon Musk svjestan da neće biti jednostavno samo „pucnuti” s prstima.


tekst4sl1 2

Te kako će Tesla Phone 5G postati ljutiti rival Android i iOS platformama. Teško je za očekivati da se to može desiti preko noći, gotovi i nerealno očekivati.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

DRUGI UPRAVO ČITAJU