PAMETNI TELEFONITIPA: Huawei P60 Pro je najbolji foto mobitel 2023

TIPA: Huawei P60 Pro je najbolji foto mobitel 2023

Huawei, kao jedan od pionira tržišta potrošačke elektronike, predan je stalnim inovacijama i približavanju digitalnog svijeta svakoj osobi, obitelji i organizaciji u svijetu. Tvrtka ne prestaje podizati ljestvicu inovacija s brojnim uređajima poput upravo lansiranog pametnog sata Watch Ultimate, kao i sa svojim najnovijim pametnim telefonom – modelom P60 Pro.

Ovaj flagship model donosi novu generaciju revolucionarnih fotografskih značajki i estetskog dizajna s kojima je postignut još jedan revolucionarni korak u polju mobilne fotografije.

Contents

Najbolji fotografski pametni telefon 2023.

Legendarna Huawei P serija rođena je s inovativnim foto tehnologijama u središtu svog identiteta, a najnoviji model – P60 Pro najbolji je primjer tog naslijeđa. Novi i najimpresivniji fotografski model nasljeđuje izvrstan pedigre fotografije i estetike, te čini još dodatni iskorak u optičkom sustavu i dizajnu.

Huawei P60 Pro savršeno integrira pametnu mobilnu fotografiju i tehnološku estetiku kroz reinterpretaciju klasičnog dizajnerskog jezika obožavane P serije i donosi snažan napredak u industriji u sektoru inovacija mobilne kamere.


xff 970x250 hr

U eri kamera pametnih telefona, Huawei je više puta donosio inovacije i nadogradnje u tehnologiju mobilnog fotografiranja. Ovaj stalni razvoj revolucionarne mobilne fotografije i tehnološke inovacije nagrađeni su od asocijacije TIPA (Technical Image Press Association), koja spaja razne stručne publikacije i izdavače na temu fotografije diljem svijeta.

TIPA WORLD AWARDS priznate su kao najpoželjnije nagrade za fotografije i slike diljem svijeta. Oni prepoznaju i poštuju industrijske tvrtke i njihove proizvode te služe kao važno mjerilo i vodič za potrošače pri donošenju njihovih odluka o kupnji.

Tako je Huawei P60 Pro osvojio nagradu TIPA WORLD AWARD za najbolji fotografski pametni telefon 2023. što je obrazloženo na sljedeći način od strane zaduženih- “Svestrani suputnik za one koji traže visokokvalitetnu kameru pametnog telefona za fotografije i fotografije”.


p60 pro 2

Sljedeća generacija vrhunskih fotografskih pametnih telefona dolazi u Europu

Ovog proljeća, točnije od 9. svibnja i EU premijere u Münchenu, Huawei će na europskom tržištu predstaviti ovaj vrhunski pametni telefon sljedeće generacije za sve one koji vole fotografiju i izvanredan dizajn. Huawei P60 Pro mogao bi postati best-buy i ostvarenje snova za sve entuzijaste koji žele uhvatiti fotografiju s najviše detalja s različitih udaljenosti, bilo da snimaju zalazak sunca, noćne scene, zvijezde ili dnevne kadrove.

preporucamo.com

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

DRUGI UPRAVO ČITAJU