BiznisTwitter: Mnogi žele da Musk ode s čelnog mjesta Twitter-a

Twitter: Mnogi žele da Musk ode s čelnog mjesta Twitter-a

Ovakav naslov nije nikome čuda i neobičan. Ono što s ovim člankom želimo reći je nova interakcija čelnog čovjeka Twitter društvene mreže sa svojim korisnicima.

Samsung pustio sigurnosnu nadogradnju za prosinac ka aktualnim modelima

Elon Musk je nedavno na svojem Twitter profilu podijelio anketu gdje je „narod” pitao (imali su mogućnost glasanja) dali žele da on napusti čelno i vodeće mjesto Twitter-a?

Već i bez nastavka čitanja ovog članka zasigurno znate što su korisnici rekli. Njih 56,4% glasalo je „DA”, dok je 43,6% glasalo „NE”. Uopće nas ovakav „glas naroda”ne čudi jer je sam početak davanja ponude za kupovinom Twitter-a bio podmukao i pun licemjerja.

Apple iOS 16.3 donijeti će „end-to-end” zaštitu unutar čitavog sustava

Naime Musk je ponudio „sitnih” 44 Milijarde Američkih Dolara kako bi stekao 100% vlasništvo nad ovom društvenom mrežom. Sve pod izlikom da će Twitter ponovno imati pravo glasa odnosno kako će se demokracija „vratiti” na ovu društvenu mrežu, pod sloganom „Ptičica će odletjeti od kaveza i napokon biti slobodna”.

tekst2sl2 4

Kada je prvog dana Musk ušao u sjedište Twitter-a, odmah je dao otkaze čelnim ljudima svih bitnih sektora počevši od direktora (i čelnih mjesta tvrtke) pa sve do važnih ljudi u svakodnevnom održavanju ove društvene mreže.

Test Samsung QD-OLED TV QE65S95B

Za sada Twitter „još se nekako drži” ali mnogi prognoziraju kako će uskoro uslijediti propast i kraj Twitter-a. Sve upravo „zahvaljujući” jednom čelnom čovjeku koji se svakodnevno igra „boga” a uopće to nije.


tekst2sl2

Kako je Musk plasirao navedenu anketu za glasanje mnogi su komentirali kako od tog rezultata glasanja i onako neće biti ništa. Elon Musk će i dalje ostati na čelnom mjestu Twitter društvene mreže te će i dalje odluke i ciljeve u potpunosti provoditi sam bez konzultiranja sa svojim suradnicima.

„Twitter 2.0” pred dolaskom – Musk daje ultimatum radnicima

Ako još niste uklonili (odnosno obrisali trajno) Twitter korisnički račun, klikom na link: „Twitter – kako ga deaktivirati ili obrisati?”, dolazite do krajnje jednostavnog načina i uputa za učiniti isto.


tekst2sl2 4

Iako mnogi vjeruju kako ova anketa baš neće „uroditi” plodom, ipak odobravaju da rezultat ove ankete ode javno i viralno. Jer će to makar u „maloj mjeri” poniziti Muska u naumu da sebe pokaže kao idealnim čelnim čovjekom Twitter-a, kojega je ova društvena mreža ikada imala.

Ford u Europu iduće godine dovodi „električnu Fiestu”

Jer naravno sami korisnici a i zaposlenici (oni koji su ostali) to svakako ne misle. Svakako ćemo nastaviti pratiti priču oko Muska i Twitter društvene mreže jer smo mišljenja kako će u budućnosti odnosno s vremena na vrijeme ova tema na internetu ponovno biti aktualna tj, nikada se neće iscrpiti.

tekst2naslovna

Mislimo kako će (makar u dalekoj budućnosti) Elon Musk otići u potpunosti iz Twitter-a.

DRUGI UPRAVO ČITAJU