BiznisTwitter uvodi pogodnosti za „Twitter Blue” pretplatnike – dvostruka autentifikacija

Twitter uvodi pogodnosti za „Twitter Blue” pretplatnike – dvostruka autentifikacija

*Kako obrisati / deaktivirati Twitter?*

Nije nepoznati pojam kako novi čelnik Twitter društvene mreže (Elon Musk), pod svaku cijenu želi uvesti neki oblik pretplate korisnicima. Sve bi to bilo u redu te posve normalno da se Twitter do sada, odnosno prije kupovine Elona Muska plaćao odnosno imao neki oblik pretplate ali nije.

Samsung One UI 5.1 nije dobro „legao” svima – pripazite!

Sve je počelo Elonovim „zahtjevima” kako bi mogao „plavu kvačicu” potvrde profila dovesti za sve korisnike Twitter-a ali naravno uz nadoplatu.

To i nije baš dobro „sjelo” korisnicima kako onim „običnima” tako i onima koji Twitter koriste a u stvari pripadaju popularnijim korisnicima (pjevačima, glumcima, Internetskim ličnostima itd).

Phantom V Fold – sklopivi telefon sa velikim potencijalom

Dobro shvatili ste što želimo reći. E pa upravo je Elon Musk takav plan želio uvesti unutar Twitter Blue značajke, odnosno plaćenog dijela Twitter društvene mreže koja kao neke od benefita donosi i mogućnost „potvrde” profila odnosno tu dobro nam poznatu „plavu kvačicu” pokraj fotografije profila i imena unutar Twitter korisničkog računa.

svg%3e

Sada čini se kako Elon Musk ponovno u cilju ima aktualizirati Twitter Blue odnosno želi od većine korisnika da plaćaju na mjesečnoj razini 8$ kako bi uživali u nekim pogodnostima koje „obični” korisnici Twitter računa nemaju.

Apple iPhone 15 Pro – render prikazuje USB Type-C i zaobljeni dizajn

Tako je došao na ideju da Dvofaktorsku autentifikaciju (2FA) ponudi isključivo onima odnosno da 2FA bude dostupna samo za one koji su korisnici Twitter Blue „pretplatničkog plana”.

svg%3e

Za sve vas koji ne znate što je odnosno čemu služi Dvofaktorska autentifikacija (2FA), vrijeme je da pojasnimo. Radi se o značajki koja dolazi do izražaja prilikom prijave (za primjer kažimo) na Twitter korisničko račun.

Galaxy S23 Ultra 200 MP kamera je izvrsna!

Odnosno nakon upisivanje e-mail i lozinke podataka do sada nije bio slučaj da Twitter korisniku šalje SMS kod koji je potrebno upisati za to predviđeno polje (isti se prozor otvara nakon upisivanja e-maila i lozinke).


svg%3e

Kako smo i rekli do sada odnosno još uvijek „obični” Twitter ne nudi tu značajku. Ona sama po sebi pruža dodatni „sloj sigurnosti” odnosno oblika zaštite prilikom kraće osnovnih podataka za prijavu (e-mail i lozinka).

Twitter ide putevima TikTok-a – uveo kartice „For You” i „Following”

Iako mnoge internetske stranice odnosno servisi poput Google-a ili pak nekih drugih servisa već odavno nude 2FA oblik „zaštite”, Elon Musk i u tome vidi način za zaradu.

svg%3e

Ovo još sve nije postalo i službeno ali se očekuje kako će 2FA autentifikacija postati ključan faktor unutar Twitter Blue pretplatničkog plana isto kao što je to postala i dobro nam poznata „plava kvačica” pokraj imena na Twitter profilu.

Twitter: Mnogi žele da Musk ode s čelnog mjesta Twitter-a

Naravno osim ove Twitter Blue za 8$ na mjesec donosi i još neke posebnosti korištenja. Neke njih smo već navodili i govorili o njima na našim stranicama: poput „ranijeg” pristupa nadolazećim značajkama,mogućnosti pisanja dužih postova, umatanja multimedijskog sadržaja unutar Twitter postova te tome slično.


svg%3e

Govori se kako će ova 2FA značajka unutar Twitter Blue-a postati dostupna od 20.03.2023. Ako već koristite Twitter odnosno imate kreiran korisnički profil a želite isprobati Twitter Blue, jednostavnim odlaskom na poveznicu, pratite sve korake.


preporucamo.com

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

DRUGI UPRAVO ČITAJU