INTERNETUskoro dva WhatsApp naloga na jednom telefonu

Uskoro dva WhatsApp naloga na jednom telefonu

Korisnici WhatsApp-a uskoro će moći da dodaju dva naloga na jednom uređaju, čime će se olakšati pristup ličnim i poslovnim ili drugim nalozima bez potrebe za nošenjem dva telefona. Ova promena će omogućiti istovremeni pristup oba naloga na istom uređaju, a korisnici će moći da koriste dva različita broja telefona ili telefone koji podržavaju eSIM ili duple/multiple SIM kartice.

Kako bi omogućili istovremeni pristup dva naloga, korisnici treba da odu na stranicu za podešavanja aplikacije i kliknu na strelicu pored svog imena kako bi pronašli opciju “Dodaj nalog”. Svaki nalog ima svoja podešavanja privatnosti i obaveštenja, što omogućava korisnicima da biraju da li će primati obaveštenja sa jednog naloga, a ne s drugog. Ovo je posebno korisno tokom odmora ili drugih situacija kada korisnici žele da se odvoje od obaveza jednog naloga.

Ova nova funkcionalnost dolazi nakon ažuriranja ranije ove godine koje je omogućilo pristup korisničkim nalozima sa više uređaja. WhatsApp je ranije bio restriktivan kada je u pitanju pristup korisničkim nalozima i ograničavao je korisnike na jedan nalog na jednom telefonu. Međutim, kompanija je počela da istražuje mogućnost pristupa na više uređaja 2021. godine i u aprilu je omogućila sinhronizaciju jednog naloga na do četiri različita uređaja. Ovo nadolazeće ažuriranje, koje će olakšati upravljanje različitim aspektima života uz održavanje jasnih granica između njih, stiže na Android uređaje u narednim nedeljama.

www.itvesti.info

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

DRUGI UPRAVO ČITAJU