BiznisViber uveo besplatnu Međunarodnu komunikaciju putem Business Call-a

Viber uveo besplatnu Međunarodnu komunikaciju putem Business Call-a

Viber, poznat po pružanju revolucionarnih rješenja za komunikaciju putem aplikacije, nedavno je najavio lansiranje inovativne usluge pod nazivom Business Calls.

Realme 12 Pro+ i specifikacije s kutije

Ova jedinstvena usluga omogućuje korisnicima Viber aplikacije besplatne međunarodne pozive fiksnim brojevima izravno putem platforme Business Calls.

Novi alat ne samo da olakšava korisnicima praćenje narudžbi, dobivanje podrške u sektoru maloprodaje i dostave, već i pruža jednostavno rješenje za pitanja vezana uz proizvode.

Samsung Galaxy Ring sve nam je bliže

Ova inicijativa posebno je prilagođena potrebama tvrtki, pružajući im mogućnost da stvore poslovne račune s ugrađenom tipkom Viber Business Call ili da integriraju alat u svoje već postojeće račune unutar aplikacije.


2 1

Cristina Constandache, direktorica prihoda u Rakuten Viberu, ističe da je Rakuten Viber prva aplikacija za razmjenu poruka koja je predstavila poslovne poruke prije devet godina, mijenjajući način komunikacije tvrtki s njihovim klijentima. Ovo najnovije unapređenje predstavlja značajan korak naprijed, proširujući njihov ekosustav poslovnih poruka na poslovne pozive unutar same aplikacije.

Windows 11 24H2 “Hudson Valley” ustvari je Windows 12?

Sada, korisnici imaju mogućnost pokretanja poslovnog poziva izravno iz razgovora s tvrtkom. Osim toga, brendovi će moći implementirati poveznicu za Viber poziv na svoje web stranice, što olakšava kupcima da stupaju u kontakt s njima.

3 13 1

Ono što je ključno, svi poslovni pozivi bit će potpuno besplatni za korisnike, bez obzira na njihovu lokaciju. Također je važno napomenuti da tvrtke imaju fleksibilnost odabira posebnog broja za Viber ili nastavak korištenja svojeg postojećeg broja pozivnog centra.

Apple pustio u opticaj iOS 17.3

Prema informacijama iz Vibera, nova usluga Business Calls već je dostupna širom svijeta. Ako ste vlasnik tvrtke, preporučuje se da stupite u kontakt s Viber timom kako biste dobili informacije o tome kako započeti s korištenjem ove inovativne usluge.

4 14 1

Ovo najnovije unapređenje u poslovnoj komunikaciji dolazi u trenutku kada se sve više tvrtki okreće digitalnim platformama kako bi poboljšale korisničko iskustvo i proširile dosege svojih usluga.

Bluetooth 5.4 – što donosi i kada dolazi

Besplatni međunarodni pozivi, implementirani putem Viber Business Calls, ne samo da smanjuju troškove komunikacije za tvrtke već i pružaju korisnicima dodatnu pogodnost pristupa podršci i informacijama o proizvodima.

66

Ova usluga predstavlja korak naprijed u demokratizaciji globalne komunikacije, omogućujući tvrtkama svih veličina da pruže visokokvalitetnu podršku svojim klijentima diljem svijeta. Uz to, integracija s postojećim sustavima tvrtki olakšava implementaciju ove usluge, čineći je pristupačnom i jednostavnom za korištenje.

X (a.k.a Twitter) uveo podršku za Video i Audio pozive na Androidu

Viberov potez naglašava njihovu predanost inovacijama u području poslovne komunikacije i istovremeno postavlja novi standard u industriji. Ova usluga ne samo da pruža praktičnost korisnicima Viber aplikacije već i potiče tvrtke da razmisle o optimizaciji svoje komunikacije kako bi poboljšale korisničko iskustvo. Besplatni međunarodni pozivi su samo jedan od mnogobrojnih alata koje Viber nudi kako bi tvrtkama pomogao da ostvare svoje poslovne ciljeve.

Microsoft: Nova računala s umjetnom inteligencijom (Copilot) imati će minimalno 16GB RAM-a

Viberova najnovija usluga Business Calls predstavlja revoluciju u poslovnoj komunikaciji, pružajući tvrtkama inovativno rješenje za poboljšanje korisničkog iskustva i olakšavanje globalne komunikacije.

Samsung donosi AI mogućnosti i na starije Galaxy S, Galaxy Z modele – evo koji su

Besplatni međunarodni pozivi, integracija s postojećim računima i jednostavna implementacija čine ovu uslugu privlačnom opcijom za tvrtke svih veličina.

PlayStation igre dolaze na PC u ovoj 2024. godini – sve hit do hita

Sada je vrijeme da tvrtke iskoriste prednosti ovog unapređenja i prilagode se dinamičnim zahtjevima modernog poslovanja. Ako ste vlasnik tvrtke, nemojte propustiti priliku da unaprijedite svoju poslovnu komunikaciju s Viber Business Calls.

preporucamo.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU