INTERNETVideo pozivi na WhatsApp-u za iOS dobijaju korisnu funkciju

Video pozivi na WhatsApp-u za iOS dobijaju korisnu funkciju

Funkcija “slika-u-slici” (picture-in-picture) već duže vreme imaju mnoge aplikacije, a sada je konačno dobijaju i video pozivi u WhatsApp aplikaciji za iOS. Kako prenosi 9to5Mac, reč je o funkciji koju su beta korisnici imali priliku da testiraju još u decembru prošle godine.

Naime, funkcija “slika-u-slici” omogućava korisnicima iPhone-a da tokom video poziva otvore i koriste neku drugu aplikaciju, baš kao što je to slučaj na FaceTime-u. Kako bi je mogli koristiti, potrebno je ažurirati WhatsApp za iOS na najnoviju verziju 23.3.77.

Ažuriranje WhatsApp-a za iOS donosi još neke novitete, poput mogućnosti dodavanja opisa pri slanju dokumenata, više opcija kod postavljanja teme grupnih razgovora i mogućnost izrade personalizovanih avatara koji se mogu koristiti kao nalepnice ili profilna fotografija.

Podsećamo da je WhatsApp početkom meseca dobio mnoštvo novih funkcija. Na primer, korisnici uz običan, tekstualni status mogu postaviti i onaj glasovni, a na statuse svojih prijatelja mogu odgovarati emojijima.

www.itvesti.info

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

DRUGI UPRAVO ČITAJU