INTERNETWhatsApp olakšava slanje poruka osobama koje nemate sačuvane u imeniku

WhatsApp olakšava slanje poruka osobama koje nemate sačuvane u imeniku

Sa milijardama korisnika koji koriste WhatsApp svakog meseca, očekivalo bi se da je kontaktiranje novih kontakata jednostavno. Međutim, to nije slučaj. Nema jednostavnog načina za slanje poruka nekome na platformi ako niste sačuvali njihov broj u imeniku telefona. To je poseban problem kada samo želite poslati poruku nekome na kratko vreme ili za određeni zadatak. Postoje načini da se pošalju WhatsApp poruke nečuvanim kontaktima, ali oni nisu jednostavni i uključuju korišćenje aplikacija trećih strana. WhatsApp konačno rešava ovaj problem i olakšava pokretanje razgovora sa nepoznatim brojevima.

Sledeći put kada želite poslati poruku nepoznatom broju na WhatsApp-u, pokrenite novi chat na platformi. Zatim, upišite broj u pretragu. Pored broja će se pojaviti dugme “Chat” koje vam omogućava da započnete razgovor sa tom osobom, a da ne morate sačuvati njihov broj u imeniku telefona.

WABetaInfo izveštava da je ova funkcija već aktivna u najnovijoj verziji WhatsApp-a za iPhone i Android. Ja mogu koristiti dugme “Chat” na svom Galaxy S23 Ultra, ali opcija nije dostupna u desktop verziji WhatsApp-a. Ipak, sa ovim malim dodatkom, sada možete stupiti u kontakt sa novim poslovnim subjektima ili osobama na WhatsApp-u, bez čuvanja njihovih brojeva i zagušivanja imenika telefona.

Vlasnik Meta kompanija je takođe primećena kako radi na podršci za @korisnička imena. Kada to bude dostupno, razgovor sa novim kontaktima na platformi će postati još jednostavniji, bez potrebe za poznavanjem njihovog broja telefona.

Ako dugme “Chat” neće prikazuje u WhatsApp-u, ažurirajte na najnoviju verziju iz Play Store-a. Međutim, ova funkcija se postepeno uvodi od strane Meta, pa može potrajati neko vreme da se prikaže ako već nije dostupna.

whatsapp olakšava slanje poruka osobama koje nemate sačuvane u imeniku

www.itvesti.info

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

DRUGI UPRAVO ČITAJU