INTERNETWhatsApp omogućio izmenu već poslatih poruka

WhatsApp omogućio izmenu već poslatih poruka

WhatsApp konačno uvodi mogućnost uređivanja poruka nakon što su poslate, objavio je juče Mark Zuckerberg. Ovo je jedna od najčešće traženih funkcija među korisnicima WhatsApp-a, a dolazi nakon što je Apple prošle godine u okviru iOS 16 omogućio uređivanje iMessage poruka.

WhatsApp je najavio lansiranje ove funkcije u objavi na blogu u ponedeljak ujutro. Prema kompaniji, korisnici WhatsApp-a će moći uređivati poruke do 15 minuta nakon slanja. Funkciju je moguće aktivirati dugim pritiskom na poruku i odabirom opcije za uređivanje.

Vremensko ograničenje od 15 minuta je identično ograničenju koje je Apple uveo za uređivanje iMessage poruka. Apple takođe ograničava uređivanje iMessage poruka na pet različitih puta. Svaka izmena se takođe beleži i vidljiva je kako pošiljaocu, tako i primaocu iMessage poruke. To znači da osoba kojoj šaljete poruku može videti sve izmene koje ste napravili.

WhatsApp ne čini se da je uveo ograničenje koliko puta poruka može biti uređena. Takođe, aplikacija ne prikazuje istoriju izmena primaocu poruke. Umesto toga, aplikacija jednostavno prikazuje malu ikonu “edited” kako bi korisnik bio obavešten da je poruka izmenjena.

www.itvesti.info

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

DRUGI UPRAVO ČITAJU