INTERNETWhatsApp testira samouništavajuće glasovne poruke

WhatsApp testira samouništavajuće glasovne poruke

WhatsApp uvodi opciju slanja glasovnih poruka bez straha da će biti zabeležene ili deljene. Ova aplikacija za dopisivanje uvodi funkciju koja vam omogućava da postavite glasovne poruke da se pregledaju jednom i zatim same unište, izveštava WABetaInfo. Sada stvarno nema mnogo razloga da zovete bilo koga.

Nova funkcija radi slično kao kada postavite fotografiju poslatu putem WhatsApp-a da bude vidljiva samo jednom. Prilikom snimanja glasovne poruke, videćete broj jedan unutar kruga. Samo kliknite na to, i vaša glasovna poruka postaće jednokratna. Međutim, nećete je moći ponovo poslušati, pa ako ste osoba koja voli zvuk sopstvenog glasa (što je retko) ili analizirate sve što ste upravo rekli, možda biste to želeli preskočiti. Takođe se čini da će se audio poruka izgubiti ako primalac slučajno zatvori razgovor dok je slušao.

S obzirom na to da popularnost glasovnih poruka rapidno raste poslednjih godina, ova nova funkcija može biti odlična opcija za slanje prijateljima informacija poput šifri za striming, podataka sa kartice ili običnih tračeva, bez rizika da će se one proširiti. Mogućnost postavljanja audio poruka da se čuju samo jednom trenutno se testira na Android i iPhone uređajima, ali će se uskoro proširiti na više korisnika.

www.itvesti.info

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

DRUGI UPRAVO ČITAJU