BiznisWhatsApp vraća View Once mogućnost pregleda sadržaja

WhatsApp vraća View Once mogućnost pregleda sadržaja

GTA VI donosi brže prebacivanje između karaktera

Napokon se ostvarila dugotrajna želja korisnika WhatsApp platforme, jer je WhatsApp najavio povratak vrlo tražene značajke – View Once, na WhatsApp Web i desktop aplikaciji.

OnePlus 12 – izgled i značajke, predstavljanje 05.12.2023.

Ova značajka omogućuje korisnicima slanje fotografija i videozapisa koji se mogu pregledati samo jednom, čime se dodatno pojačava privatnost korisnika.

tekst3sl1 3

Nakon što je ova značajka uklonjena u studenom 2022. zbog pitanja privatnosti, sada se ponovno uvodi nakon ažuriranja koje će omogućiti korisnicima WhatsAppa da je koriste i na računalima.

Stigle su nove perilice i sušilice Samsung 5000C serije 

View Once značajka predstavljena je kao odgovor na potrebu korisnika za dodatnom sigurnošću i kontrolom nad svojim poslanim medijima. Ova značajka omogućuje slanje slika i videozapisa koji su vidljivi samo jednom, čime se smanjuje rizik od zloupotrebe i neovlaštenog distribuiranja sadržaja. Ideja je pružiti korisnicima veći nadzor nad njihovim privatnim podacima, čineći WhatsApp iskustvo još sigurnijim i pouzdanijim.


tekst1sl1 8

Ova funkcionalnost bila je dostupna na mobilnim uređajima, ali je bila privremeno uklonjena s WhatsApp Web i desktop verzija zbog brige za privatnost korisnika.

Elon Musk vraća naslove na X platformu

Međutim, najnovije ažuriranje donosi ovu značajku natrag na sve glavne platforme. Korisnici WhatsApp Weba i desktopa sada će moći koristiti View Once opciju kao dodatak svojoj digitalnoj komunikaciji.


tekst2sl6


foreo akcija

Prema izvješću WABetaInfo, koji prati novosti o WhatsAppu, korisnici su primijetili povratak ove značajke nakon nedavnog ažuriranja aplikacije za radnu površinu i web stranicu.

Xiaomi Redmi Watch 4 predstavlja 29.11.2023. – AMOLED zaslon i aluminijsko kućište

Čini se da je ova funkcionalnost dostupna i na Windows i macOS verzijama WhatsApp Desktopa, pružajući korisnicima s različitim operativnim sustavima jednako učinkovito iskustvo.


tekst2sl5

Ako malo detaljnije razradimo značajku View Once, možemo shvatiti da ona omogućuje slanje slika i videozapisa koji su vremenski ograničeni samo na jedan pregled.

WhatsApp uvodi oglase

Kada primatelj otvori poruku s ovom značajkom, mediji će nestati, i daljnji pristup istima bit će onemogućen. To pruža dodatnu razinu povjerljivosti, posebno kada korisnici dijele osjetljive informacije ili sadržaj koji nije namijenjen dugotrajnom čuvanju.

tekst2naslovna 3tekst2naslovna 3

Jedan od aspekata koji je dodatno unaprijeđen kako bi se osigurala veća sigurnost korisnika jest i integracija provjere e-pošte. Ovo ažuriranje dodatno podiže sigurnosne mjere platforme, čineći je otpornijom na potencijalne prijetnje. Povećana sigurnost ključna je u današnjem digitalnom dobu, gdje je zaštita privatnosti visoko na listi prioriteta korisnika.

Preporučamo.com dostupan na WhatsApp Kanalima

Povratak značajke View Once na WhatsApp Web i desktop aplikaciju predstavlja pozitivan korak prema zadovoljenju potreba korisnika za sigurnijom i kontroliranom razmjenom medija.

tekst3naslovna 6tekst3naslovna 6

Ovo ažuriranje dodatno poboljšava korisničko iskustvo, pružajući više opcija i alata zaštite privatnosti. Korisnici mogu sada s većom sigurnošću koristiti WhatsApp na različitim platformama, znajući da im je privatnost u prvom planu. Svakako pozdravljamo ovaj povratak jedne od ključnih i korisnijih značajki WhatsApp platforme.

preporucamo.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU