BiznisX (a.k.a Twitter) uveo podršku za Video i Audio pozive na Androidu

X (a.k.a Twitter) uveo podršku za Video i Audio pozive na Androidu

Stigao je S24 Ultra, evo prvih dojmova

Platforma X, nekada poznata kao Twitter, nedavno je unaprijedila svoje mogućnosti dodavanjem podrške za audio i video pozive na Android platformi.

Ova inovacija proširuje spektar komunikacijskih opcija korisnicima Android uređaja, čime pruža slično iskustvo onima koji su već uživali u ovoj značajki na iOS platformi od listopada prošle godine.

Samsung donosi AI mogućnosti i na starije Galaxy S, Galaxy Z modele – evo koji su

Ovaj korak predstavlja strateški potez platforme X u nastojanju da obogati korisničko iskustvo i osigura da njihova platforma ostane relevantna i konkurentna na tržištu društvenih medija.

vv1vv1

Uz podršku za audio i video pozive, korisnici će sada imati mogućnost proširiti svoje izražavanje i komunikaciju putem više medija, čime će platforma postati središte interakcije na više razina.

X (a.k.a Twitter) idućim potezom riskira izbacivanje sa App Storea

Jedna od ključnih značajki unapređenja je mogućnost izvođenja audio i video poziva putem DM-a (direct messages). Ova opcija omogućuje korisnicima da razmjenjuju privatne razgovore s dodatkom mogućnosti vizualne i zvučne komunikacije. Sve se odvija unutar DM kartice postavki, što olakšava pristup i upravljanje ovim novim mogućnostima.

x1x1

Kako bi koristili ove napredne opcije, korisnici će trebati pretplatu na X Premium. Pretplata omogućuje upućivanje odlaznih poziva, dok će korisnici na besplatnoj razini moći primati samo dolazne pozive.

Elon Musk vraća naslove na X platformu

Ova strategija omogućuje platformi X da stvori dodatnu vrijednost za svoje Premium korisnike, istovremeno pružajući temeljne funkcionalnosti svima koji koriste besplatnu verziju.


tekst3naslovna 2

Upotreba audio i video poziva unutar platforme X jednostavna je i intuitivna. Korisnici mogu kontrolirati svoje postavke i odabrati tko ih može nazvati putem stranice s postavkama koja nudi opcije za konfiguraciju kontakata iz njihovog imenika, potvrđenih korisnika te računa koje prate. Ova prilagodljivost pruža korisnicima veću kontrolu nad svojim iskustvom, čineći ga prilagodljivim prema njihovim individualnim preferencijama i potrebama.

Elon Musk predstavio Grok – napredniji AI čak i od ChatGPT-a

Detalji o korištenju audio i video poziva, kao i razne informacije o postavkama, mogu se pronaći u X centru za pomoć. Ovdje korisnici mogu pronaći sve što im je potrebno kako bi maksimalno iskoristili nove značajke, riješili eventualne poteškoće ili saznali više o dodatnim mogućnostima koje platforma X pruža.


tekst1sl1 12

Ovo unapređenje odražava predanost platforme X inovacijama i kontinuiranom poboljšanju korisničkog iskustva. Kompanija prepoznaje važnost praćenja trendova u društvenim medijima te brze prilagodbe novim tehnologijama i korisničkim potrebama.

Elon Musk određuje koliko tweetova korisnici mogu pročitat u jednom danu

Dodatak audio i video poziva na Android platformi predstavlja samo jedan korak u tom smjeru, a budućnost će vjerojatno donijeti još inovacija koje će korisnicima omogućiti bogatije i povezanije iskustvo na platformi X.

preporucamo.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU