PAMETNI TELEFONIXiaomi 13 (Pro) biti će predstavljeni 11.12.2022.

Xiaomi 13 (Pro) biti će predstavljeni 11.12.2022.

Xiaomi je (po drugi puta) odlučio reći datum kada će Xiaomi 13 modeli pametnih telefona doći na tržište. Iako smo tako nešto već jednom bili pisali na našim stranicama, sada je ovo 100% kako bi se reklo.

WhatsApp donosi mogućnost kreiranja vlastitog 3D avatara

Xiaomi će u Kini za koji dan održati predstavljanje Xiaomi 13 i Xiaomi 13 Pro modela pametnih telefona. Točnije u Nedelju 11.12.2022. imat ćemo prilike po prvi puta uživo vidjeti što nam je to Xiaomi pripremio za kraj 2022. i početak 2023. godine.

Naravno u pogledu samog vrha ponude pametnih telefona. Predstavljanje započinje u 19 sati a nakon predstavljanja svakako ćemo mnogo više toga imati prilike reći i podijeliti sa vama.

Xiaomi ulazi na tržište Desktop računala – Host Mini PC, Mini PC

Kako se i prije govorilo oba Xiaomi 13 modela bit će pokretana sa Snapdragon 8 Gen 2 čipom te će u odnosu na svoje prethodnike odnosno Xiaomi 12 seriju imati nešto „bolje” kamere te bit će drugačiji dizajnerski.

tekst1sl2 3

Čitav dizajn više će odisati nekakvim ravnim površinama, odnosno za razliku od Xiaomi 12 seriji, ova nadolazeća (Xiaomi 13) neće biti zakrivljena već s posve ravnim bridovima odnosno rubovima.

Xiaomi 13 (Pro) – iako je odgođen, značajke su poznate [Foto]

Xiaomi 13 Pro također će biti predstavljen a za razliku od Xiaomi 13 modela, Xiaomi 13 Pro donosit će brže punjenje (120W u odnosu na 60W) te će imati kvalitetniju glavnu kameru s veličinom senzora od 1”.

Xiaomi 13 Pro – prikaz [Foto]:

O ova dva nadolazeća modela već smo pisali u našoj „Bazi Mobitela” a istu ćemo svakako još prilagoditi odnosno nadopuniti kada modeli budu predstavljeni.

Xiaomi 13 vs Xiaomi 12

Ipak ako vas zanimaju same značajke: Xiaomi 13 i Xiaomi 13 Pro modela njih (jednostavnim klikom na link) možete potražiti unutar naše Baze Mobitela.

Xiaomi 13 Pro – prikaz [Foto]:

Premda još nije najavljen mi smo također pisali o Xiaomi 13 Ultra modelu pametnog telefona. A također ćemo i njega za koji dan ubaciti u „Bazu Mobitela” tako da sva tri modela budu dostupna za pregled i dostupna za usporedbu za ostalim željenim modelima, upravo onako kako vi to sami želite.

Xiaomi 13 Pro vs Xiaomi 12 Pro

Stoga ne zaboravite u Nedelju oko 19 sati biti na našim stranicama jer ćemo sve bitne detalje i na kraju zaključak donijeti pred vas kao što to uvijek do sada i radimo na vaše zadovoljstvo.

Kakve fotografije radi Xiaomi 13 Pro? – [Foto-prikaz]

Dali razmišljate o kupovini nekog od nadolazećih Xiaomi 13 modela? Bez obzira dali se radilo o Xiaomi 13 ili Xiaomi 13 Pro modelu. Riječ će biti zaista o vrhunskim pametnim telefonima. Još kada tome pridružimo i MIUI 14 grafičko korisničko sučelje koje se temelji na Android 13, sreći stvarno neće biti kraja.

DRUGI UPRAVO ČITAJU