PAMETNI TELEFONIXiaomi 13 Ultra dolazi ovog mjeseca i bit će dostupan globalno

Xiaomi 13 Ultra dolazi ovog mjeseca i bit će dostupan globalno

Nakon niza pisanja u vezi nadolazećeg Xiaomi 13 Ultra modela pametnog telefona, čini se kako postepeno dolazi ka „cilju”. Govorilo se kako će Xiaomi svoj „najjači” model iz Xiaomi 13 obitelji, predstaviti negdje u proljeće.

Xiaomi predstavio Redmi Note 12 seriju

Čini se kako sada s ponosom možemo istaknuti kako će to biti ovog mjeseca. Prošlogodišnji model odnosno Xiaomi 12S Ultra ostao je isključivo dostupan samo na Kinesko tržište, te su korisnici na globalnoj razini bili izuzetno nezadovoljni.

Čini se kako je Xiaomi uvidio te greške te nadolazeći Xiaomi 13 Ultra odlučio predstaviti na globalnoj razini. Ova potvrda ovoga puta ne dolazi od strane Xiaomi proizvođača već od Leica tvrtke koja će imati suradnju po pitanju kamera na nadolazećem Xiaomi 13 Ultra modelu pametnog telefona.

Apple iOS 17 – softverska podrška dostiže ciklus od šest godina

Kao što je to bio slučaj i za prošlogodišnji Xiaomi 12S Ultra model, tako će i ove godine Xiaomi 13 Ultra dolaziti s vrhunskim Leica „potpisom” kamera.

Od čega posebno moramo istaknuti Summicron objektiv. Naime da je Xiaomi 13 Ultra već u procesu izrade, dokazuje i odobreni model telefona broj: 2304FPN6DG, koji je odobrila IMDA – komunikacijski regulator u Singapuru.

Deutsche Telekom postao većinskim vlasnikom (50,2%) T-mobile US

Iako za sada nema previše značajki, za očekivati je kako će Xiaomi 13 Ultra dolaziti pokretan Snapdragon 8 Gen 2 čipom te 12GB radne odnosno 256/512GB kapacitetom interne memorije.

tekst1sl3 4

Iako još za sada nisu dostupne značajke, nagađa se kako će Xiaomi 13 Ultra sa sobom donositi 6,6” AMOLED zaslon, rezolucije 1440x3200pix (515ppi) te 120Hz stopom osvježenja prikaza.


xiaomi 13 ultra dolazi ovog mjeseca i bit će dostupan globalno

Samsung ove godine donosi „Tri-Fold” telefon

Stražnji modul kamere raspolagat će (navodno) sa 108MP (četverostrukom) kamerom. Iako bi prije povjerovali kako je ovdje riječ o 108MP glavnoj kameri, dok će ostale donositi nešto slabiju rezoluciju.

Apple iPhone 15 Pro (Ultra) imati će prilagodljive solid-state tipke

Snimanje video zapisa bit će omogućeno pri 8K rezoluciji. Prednje (selfie) kamera smjestit će se unutar Punch-hole proreza te će donositi 32MP.

Pripadajuća Li-Po baterija sa sobom će donijeti nešto veći kapacitet u odnosu na Xiaomi 12S Ultra model. Odnosno ona će iznositi 5,000mAh te će biti dostupno brzo punjenje snage 90W.

Kako obrisati particiju koja se ne može obrisati (jednostavno) unutar Windows okruženja

55W iznosit će ono bežično, dok će 15W donositi reverzibilna mogućnost punjenja. Softverska strana priče bit će upotpunjenja MIUI 14, grafičkim korisničkim sučeljem koji se temelji na sada već dobro poznatom Androidu 13.


tekst1sl2 5
Ovo je Xiaomi 13 Ultra !

Naravno kako smo već bili i rekli, Xiaomi 13 Ultra odmah po predstavljanju bit će dostupan na globalnoj razini, dok se samo predstavljanje očekuje u narednim danima (ili tjednima) mjeseca travnja.

Samsung Galaxy Z Flip / Fold 5 donose benchmark rezultate

Kada budemo imali neke novine vezane uz nadolazeći Xiaomi 13 Ultra, svakako ćemo ih podijeliti s vama na našim stranicama.


preporucamo.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU